Η Αριστερά σύμμαχος του Covid 19

Ο Λουκάς Γεωργιάδης κατακεραυνώνει την πολιτική τυμβωρυχία που η Αριστερά λόγω Covid 19, με τον οποίο είναι σύμμαχος. Την ώρα που η πανδημία θερίζει τα κόμματα της Αριστεράς τρίβουν τα χέρια τους για τα κρούσματα και κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να “αποτύχει” η κυβέρνηση - δηλαδή να βυθιστεί στο πένθος η κοινωνία. new deal

Μοίρασε το

Ο Λουκάς Γεωργιάδης κατακεραυνώνει την πολιτική τυμβωρυχία που η Αριστερά λόγω Covid 19, με τον οποίο είναι σύμμαχος. Την ώρα που η πανδημία θερίζει τα κόμματα της Αριστεράς τρίβουν τα χέρια τους για τα κρούσματα και κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να “αποτύχει” η κυβέρνηση – δηλαδή να βυθιστεί στο πένθος η κοινωνία.


Οι ανθρώπινες απώλειες από τον κορωνοϊό είναι μεγάλες για τη χώρα μας και δεν υπάρχει περιθώριο… πανηγυρισμών. Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση ακόμη και με προηγμένες χώρες. Εκεί ο ιός “θερίζει’ και μάλιστα δοκιμάζοντας συστήματα υγειονομικής περίθαλψης με τα πλέον υψηλά στανταρντς στον τομέα της εντατικής θεραπείας. Αλλά, μέχρι εκεί… 

Τρίβουν τα χέρια τους για τα κρούσματα

Από την άλλη, υπάρχουν κάποιοι τυχοδιώκτες μαζί με θλιβερά, αμόρφωτα και ανεγκέφαλα “τρολ”, που τα παίζουν όλα για όλα, καθώς βλέπουν ότι τα εσωκομματικά τους προβλήματα διογκώνονται και η συγκολλητική ουσία της εξουσίας δεν υπάρχει πια. Τρίβουν τα χέρια τους για τα κρούσματα για να κάνουν μικροπολιτική με τις ΜΕΘ, όπου όντως υπάρχει πρόβλημα. Αλλά για τους τυχοδιώκτες μικροπολιτικάντηδες, η πρόληψη είναι κάτι που χαλάει το αφήγημα τους. Οι άνθρωποι θέλουν μπάχαλο και χάος. Τοποθετούνται… χαιρέκακα λόγω της έξαρσης των θανάτων και των διασωληνωμένων. Η δύσκολη θέση στην οποία θα βρεθούν λόγω… ατασθαλιών, τους δημιουργεί την ανάγκη για να εφαρμόσουν το δόγμα “καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση”. Τα παίζουν όλα για όλα. Μάταια όμως προσπαθούν να μπερδέψουν ανόμοια πράγματα.

Τα… κολλητάρια του κορωνοϊού, δεν βγαίνουν να υποστηρίξουν τα μέτρα της κυβέρνησης. Δεν τολμούν να μιλήσουν σε πιο αυστηρή γλώσσα στο εκλογικό σώμα. Δεν θέλουν να χαλάσουν τη… ζαχαρένια τους για την ανευθυνότητα των νέων ή των ανεγκέφαλων που αποτελούν κινούμενες “βόμβες”. Συμβάλουν στην εξάπλωση του φαινομένου και όχι στην ανάσχεση του. 

Συνεπώς, αυτά τα… ρετάλια της πολιτικής σκηνής δεν έχουν δικαίωμα δια να ομιλούν. Γιατί είναι παντελώς απόντες σε μια μεγάλη απειλή προς την κοινωνία, η οποία μπορεί να προκαλέσει ζημιά και στους ίδιους…

Οι δημοσκοπήσεις δεν επιβραβεύουν την πολιτική τυμβωρυχία 

Οι τύποι που τζογάρουν στην αύξηση των κρουσμάτων και την εξάπλωση των εστιών, τα παίζουν όλα για όλα. Παρά ταύτα, οι δημοσκοπήσεις δεν τους δίνουν πόντους. Αντίθετα, τους αφαιρούν. Σκέφτονται σατανικά και χαιρέκακα και πάνε κόντρα στο κοινό αίσθημα. Τζογάρουν με τις προσλήψεις, όταν αυτοί είχαν κάνει τις λιγότερες στον τομέα της Υγείας. 

Άλλωστε, αυτό που ήξεραν δεν ήταν τίποτα περισσότερων από το βόλεμα των γυναικών τους, των αδελφών τους, των ξάδελφων τους και ό,τι πιο παρασιτικού υπήρχε και υπάρχει στους κόλπους τους, εν είδη αργομισθίας. Εκ του αποτελέσματος, φαίνεται ότι… νοιάζονται υποκριτικά για την ανθρώπινη ζωή. Κάτι που αποδεικνύεται από την ανεύθυνη και αντικοινωνική συμπεριφορά τους με τις πορείες και τις συγκεντρώσεις. Είτε στο Πολυτεχνείο προ 10 ημερών. Είτε χθες στο πλαίσιο της γενικής απεργίας των συνδικαλιστών.

Και τι μας είπαν όλα αυτά τα… καλόπαιδα της αναρχοκομμουνιστικής Αριστεράς; Έβαλαν (λένε) πλάτη στο πρώτο lockdown. Στήριξαν, λένε, την κυβερνητική απόφαση ματαίωσης των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου (εδώ γελάμε…). Τον εορτασμό του Πάσχα (εδώ… φορτώνουμε). Και προσφάτως της 28ης Οκτωβρίου (εδώ τα… σπάμε)! 

Πρέπει να τους ευχαριστούμε κιόλας! Ποιους; Αυτούς που όταν ακούνε για Ένοπλες Δυνάμεις, Εθνικές Εορτές και Θρησκεία, βγάζουν χολή!

Με το φιλότιμο στον πάτο

Μπροστά στην πρόκληση του απόλυτου μπάχαλου, δεν φαίνεται να τους ενδιαφέρει η αύξηση των κρουσμάτων που οδηγεί σε πίεση στο σύστημα υγείας. 

Δεκάρα δεν δίνουν επίσης για τίποτα. Για το γεγονός ότι 1.500 και πλέον υγειονομικοί είναι εκτός μάχης, καθώς νόσησαν την ώρα του καθήκοντος. Για τις εικόνες με τα ασθενοφόρα που μεταφέρουν μολυσμένους από τον κορωνοϊό. Για τους υγειονομικούς που καταρρέουν. Για τις γεμάτες ΜΕΘ όπου χάνονται ζωές. Για τις νεκροφόρες που μεταφέρουν “σφραγισμένους”, όσους έχασαν τη μάχη με τον ύπουλο “δολοφόνο”, είναι γροθιά στο στομάχι. Και αμέσως, μας φέρνουν στο μυαλό τον Τσίπρα, τον Κουτσούμπα, τον Βαρουφάκη και τους άλλους ανεγκέφαλους που σε περίοδο έκτακτης ανάγκης, βγήκαν στους δρόμους, περιφρονώντας την κοινωνία.

Το φιλότιμο τέτοιων τύπων είναι στον πάτο. Κανένας σεβασμός δεν αρμόζει σε τέτοια άθλια υποκείμενα. Η πολιτική καταδίκη τους και η περιφρόνηση πρέπει να είναι διαρκής. Και πρέπει να εκφραστεί με τον πλέον σαρωτικό και εκκωφαντικό τρόπο στις προσεχείς εκλογές, όποτε και αν γίνουν αυτές. 

Επικαλούνται το Σύνταγμα, όταν η Πολιτεία είναι παρούσα δια της αστυνομίας, ώστε να προστατεύσει την κοινωνία από τους υβριστές της. Από αυτούς που έχουν κάνει… καραμέλα τις συνταγματικές ελευθερίες. Αλλά αρνούνται τους κανόνες της Δημοκρατίας, γιατί δεν την πιστεύουν. 

Και όχι μόνο δεν πιστεύουν στη Δημοκρατία, αλλά γίνονται και υπονομευτές της δημόσιας υγείας. Εγκληματούν εις βάρος των πολιτών. Παίρνουν στον λαιμό τους, τους πρόθυμους ηλίθιους  που κατεβάζουν στον δρόμο. Και για να καταλάβουμε για την ποιότητα αυτών των πολιτικών… παρατράγουδων, αρκεί να αναφέρουμε ότι, τόλμησαν να καταγγείλουν τις αστυνομικές δυνάμεις επειδή δεν τηρούσαν τις…αποστάσεις!!! Άκουσον, άκουσον με τους θρασείς! 

Ταλιμπάν της Αριστεράς

Η προτροπή των πολιτικών καιροσκόπων των… Ταλιμπάν της Αριστεράς προς διάφορους ανεγκέφαλους για να κατέβουν στον δρόμο, προσλαμβάνει διαστάσεις εγκληματικής πράξης. Η Δικαιοσύνη πρέπει να προχωρήσει εις βάθος την έρευνα για κάποιες περιπτώσεις που… βγάζουν μάτια! 

Διαπράττονται αξιόποινες πράξεις που μάλιστα, θέτουν σε τεράστιο κίνδυνο τη δημόσια υγεία και την κοινωνία. Απέναντι σε αυτούς που δεν διστάζουν να παίξουν κορώνα – γράμματα τις ζωές ανθρώπων, δεν μπορεί να υπάρχει κατανόηση. 

Μέσα σε όλα αυτά υπήρχε και η αγωνία, για το ενδεχόμενο να νοσήσουν αστυνομικοί και να τεθούν εκτός μάχης. 

Βεβαίως, όλους αυτούς τους “επαναστάτες” της… φακής, τους φρουρούν επί 24ώρου βάσεως δεκάδες αστυνομικοί. Δεν τους ενδιαφέρει αν θα στερηθούν αστυνομικούς οι γειτονιές όπου οργιάζουν οι ληστείες, οι διαρρήξεις και οι κλοπές. 

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε την “αυτοδυναμία” του ΣΥΡΙΖΑ στις φυλακές! Δεν τους ενδιαφέρει για τους αστυνομικούς. Όπως δεν τους ενδιαφέρει ότι έχουν βγει εκτός μάχης, τόσοι υγειονομικοί υπάλληλοι. 

Η Αριστερά σύμμαχος του Covid 19

ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΜεΡΑ 25 και λοιπά γκρουπούσκουλα, δεν δίνουν δεκάρα για τίποτα. Δεν χαλάνε τα χατίρια στον κορωνοϊό! Με τις συμπεριφορές τους, αποδεικνύουν καθημερινά ότι είναι… κολλητάρια. Σε μια μοναδική ιστορική συγκυρία, κάποιοι δεν είναι απλά κατώτεροι των περιστάσεων. Έχουν βάλει στοίχημα υπέρ του σεναρίου της μεγαλύτερης ζημιάς. Είναι στο χέρι τους να μας αποδείξουν με τη συμπεριφορά τους, ότι εμείς κάνουμε λάθος και αυτοί είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας. Οι αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η θεματολογία των υποστηρικτικών τους μέσων, η θρασύτητα των ανεγκέφαλων “τρολ” τους και τα προκλητικά fake news, δεν μας επιτρέπουν να υποστηρίξουμε ότι αποτελούν συμμάχους της κοινωνίας σε μια τόσο δύσκολη στιγμή. 

Ίσα ίσα, αποδεικνύουν κάθε μέρα ότι είναι εχθροί της κοινωνίας. 

Και η κοινωνία, πολύ σωστά, δεν τους δίνει κανένα πάτημα στις δημοσκοπήσεις για να αισθάνονται ικανοποιημένα για τα έργα και τις ημέρες τους…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου