ΔΙΣΤΟΜΟ:ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΗΡΙΩΔΙΑ… ΚΑΤΙ ΠΕΡΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΨΙΘΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ …

Μοίρασε το

Η πρώτη έξοδος από την Αθήνα του νέου γερμανού πρέσβυ Βόλφγκαγκ Ντολτ έγινε στο Δίστομο των γερμανικών θηριωδιών. Ναζιστικών ή χιτλερικών, δεν έχει σημασία, γιατί δεν φύτρωσαν έτσι ξαφνικά τα άνθη του κακού.

Κάποιοι τα ψήφιζαν για χρόνια πριν καταφέρουν να φέρουν στην εξουσία τον Χίτλερ και τους Ναζί. Κι αυτοί ήταν οι γερμανοί. Κάτι ανάλογο, δηλαδή, με τη δική μας Χρυσή Αυγή, τον Μιχαλολιάκο, τον Κασιδιάρη, τον Καιάδα κλπ., που βρέθηκαν μισό εκατομμύριο ανεγκέφαλοι και ανεύθυνοι έλληνες και τους έστειλαν στο Κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με τον πάντα πολύ καλά πληροφορημένο Μικροπολιτικό των «ΝΕΩΝ», εκεί, στο Δίστομο των γερμανικών εγκλημάτων, εκμυστηρεύτηκε στον Δήμαρχο Γιάννη Πατσαντάρα, ( σ.σ.: πρώην αξιωματικό της Ελληνικής Αεροπορίας), πως «νοιώθει την ανάγκη να κάνει κάτι αναπτυξιακό» για το χωριό των πικρών αναμνήσεων.

Λέτε ο γερμανός πρέσβυς να φροντίσει να έχουν προτεραιότητα οι σημερινοί του κάτοικοι στη μετανάστευση και εργοδότηση τους στη Γερμανία της Μέρκελ, αναπτυξιακό θάναι κι αυτό… Φτάνει να τον μιμηθεί η ηγεσία της Χρυσής Αυγής και να φροντίσει να συνοδεύεται από τον Καιάδα όπου κληθεί ο Κασιδιάρης για να δέρνει μετά μουσικής «ντεθ μέταλ»… Πρόοδος, κάτι το αναπτυξιακό δεν θάναι κι αυτό;

Μ΄ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια δηλαδή. Απ’ τη μια οι κάτοικοι του Διστόμου θα έχουν κάτι να φάνε, οπότε, «τα γεμάτα στόματα δεν μιλάνε», κατά τη λαϊκή θυμοσοφία, και απ’ την άλλη, άλλο να σε δέρνουν με γαμοσταυρίδια κι άλλες βρισιές, κι άλλο με μουσική…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου