ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΔΕΥΕΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ

Μοίρασε το

Είναι ολοφάνερο οτι η κυβέρνηση οδεύει στα βράχια, ανάλγητη, μανιοκαταθλιπτική και σφόδρα αντικοινωνική. Θα εξηγήσω τι εννοώ. Ας αφήσουμε τους άνεργους, τους απελπισμένους,τους απολυμένους κλπ κι ας πάμε σε αυτούς που έχουν “πολύ δουλειά” ακόμη κι αυτή την περίοδο. Πριν απο 20 ημέρες κρεμάστηκε στο σπίτι της “μια συνηθισμένη γυναίκα της διπλανής πόρτας”.

Ο άνδρας της είναι εργολάβος σε ενα απο τα μεγαλύτερα έργα που εξακολουθούν να γίνονται ακόμη και σήμερα(απο την ΜΗΧΑΝΙΚΗ του κ.Εμφιετζόγλου). Ο άνθρωπος έκοβε τιμολόγια, αλλά ποτέ δεν εισέπραττε. Ετσι η ΜΗ απόδοση ΦΠΑ στην εφορία (αφού δεν είχε τα λεφτά) μαζί με μισθούς στο προσωπικό που χρώσταγε κλπ έφτασε σε…δυσθεώρατα ύψη. Η εφορία έβγαλε ένταλμα σύλληψης του! Ο άνθρωπος κρυβόταν και παρακαλούσε κάθε μέρα να πληρωθεί έστω το μέρος των τιμολογίων που αφορούσε το ΦΠΑ. Πήρε υπόσχεση οτι θα λάβει 100 χιλ ευρώ να τα δώσει στην εφορία έναντι της οφειλής. Στέλνει την γυναίκα του στην εφορία(γιατί αυτός ήταν…καταζητούμενος) να πει στην εφορία οτι “τέλος του μήνα θα σας φέρουμε 100 χιλ.ευρώ”. Στο τέλος του μήνα όμως λαμβάνει μια επιταγή με το αστείο ποσό των…10.000 ευρώ. Αναγκαστικά κράτησε τα 5.000 να τα δώσει σε ορισμένους απο το απλήρωτο προσωπικό του και έστειλε τις υπόλοιπες 5.000 ευρώ στην εφορία. Μετά απο αυτό η γυναίκα του…κρεμάστηκε(στα 50 της χρόνια).

Αν δεν είναι αυτό ΚΑΘΑΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ τι είναι; Και μιλάμε για μια περίπτωση που η οικογένεια έχει δουλειά. Και δουλευει ο άνθρωπος “σαν σκύλος” ημέρα και νύχτα. Ανάλγητοι ΟΛΟΙ.Κάθε μέρα ο κόσμος “σαλτάρει”. Εχει τρελαθει απο τους φόρους και τα αδιέξοδα. Τράπεζες και εφορία έχουν μεταβληθεί σε εναν τρομερό εφιάλτη δίχως τέλος.Και τα χειρότερα «είναι μπροστά». Πιστεύει στα αλήθεια σοβαρά αυτή η κυβέρνηση οτι μπορεί να πάει περισσότερο απο 2-3 μηνες ακόμη; Ο ωμός, βίαιος, απάνθρωπος, ανάλγητος κυνισμός, ανθρώπων που δεν έχουν δουλέψει ΠΟΤΕ στη ζωή τους(και βάλθηκαν να…μας σώσουν), που ζούνε σε θεόρατες βίλες,κάνουν βόλτες με κότερα και έχουν βουλιάξει οι λογαριασμοί απο τις καταθέσεις τους(προφανώς οχι απο το…μεροκάματο) και στην ουσία “σπάνε πλάκα με τον…λαουτζίκο”, νομίζουν οτι μπορεί να τραβήξει κι άλλο;Τα κράτη υπάρχουν σε όφελος των Πολιτών. Οι αριθμοί πρέπει να υπηρετούν την ευημερία του Λαού. Μάλλον λάθος ερμηνευσαν την “σιωπή” του ελληνικού λαού μέχρι σήμερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου