Κερδίστε στις Αυτοδιοικητικές εκλογές!

Ο Θανάσης Παπαμιχαήλ καλεί σε σεμινάριο όποιον θέλει να κερδίσει στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Είναι η απλή αναλογική που διαμορφώνει νέο εκλογικό περιβάλλον και προσδίδει στην επικοινωνία νέο ρόλο. new deal

Μοίρασε το

Ο Θανάσης Παπαμιχαήλ καλεί σε σεμινάριο όποιον θέλει να κερδίσει στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Είναι η απλή αναλογική που διαμορφώνει νέο εκλογικό περιβάλλον και προσδίδει στην επικοινωνία νέο ρόλο.


Ο νέος ρόλος της επικοινωνίας στο νέο εκλογικό περιβάλλον της απλής αναλογικής, είναι το θέμα 4ωρου σεμιναρίου από εμένα και την ομάδα των έμπειρων συνεργατών μου.

Πως θα κερδίσετε τις Αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο στόχος του σεμιναρίου είναι τριπλός.

  1. Παρουσίαση νέων σύγχρονων εργαλείων της πολιτικής επικοινωνίας για τις νέες ανάγκες κάθε προεκλογικής εκστρατείας με απλή αναλογική.
  1. Εκπαίδευση των υποψηφίων συμβούλων κάθε Δημοτικού Συνδυασμού με τη μέθοδο των «Ασκήσεων Θάρρους» για εύκολη συλλογή ψήφων. Ακόμη, νέες τεχνικές επικοινωνίας εμπλουτισμού του ψηφοδελτίου με νέα ικανά στελέχη της τοπικής κοινωνίας.
  1. Νέοι τρόποι και τεχνικές προσέγγισης γυναικών και των νέων ψηφοφόρων. Το σεμινάριο θα πραγματοποιείται ξεχωριστά για κάθε Υποψήφιο Αυτοδιοικητικό Συνδυασμό και με δυνατότητα συμμετοχής έως είκοσι Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 210-9246770 & 6932266217, email:[email protected]&[email protected].

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου