Ο …ένοχος οικογενειάρχης

Ο Λουκάς Γεωργιάδης αρνείται να συμβιβαστεί με "ανωμαλίες" που γίνεται προσπάθεια να εμφανιστούν ως "ωραίες καταστάσεις". Κυρίως αρνείται να δεχθεί ότι ο σημερινός οικογενειάρχης είναι ένοχος, ενώ ο κουκουλοφόρος αθώος... new deal σκίτσο Θοδωρής Μακρής

Μοίρασε το

Ο Λουκάς Γεωργιάδης αρνείται να συμβιβαστεί με “ανωμαλίες” που γίνεται προσπάθεια να εμφανιστούν ως “ωραίες καταστάσεις”. Κυρίως αρνείται να δεχθεί ότι ο σημερινός οικογενειάρχης είναι ένοχος, ενώ ο κουκουλοφόρος αθώος…


Η χώρα βρίσκεται σε μια εξαιρετικά …περίεργη κατάσταση. Έχει να αντιμετωπίσει συνθήκες …ακραίας ανωμαλίας μέσα σε περιστάσεις επιβαλλόμενης κανονικότητας. Πολιτικά τσίρκουλα, συνεπικουρούμενα από βρώμικες “πένες” ή βρώμικα …στόματα, που σιτίζονται από το εγκληματικό προϊόν της υπερφορολόγησης, έχουν αποδυθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να πείσουν τους κανονικούς πολίτες αυτής της χώρας ότι πρέπει να αποδεχθούν …ανώμαλες καταστάσεις!

Αυτός ο εσμός κακοποιών που κυβερνά σήμερα τη χώρα κουνάει το δάκτυλο. Κατηγορεί πολίτες που συμμετέχουν σε διαδηλώσεις για να υπερασπιστούν εθνικά σύμβολα. Δείχνουν με το δάκτυλο τους αυτούς που έχουν επιλέξει να είναι πατριώτες, νοικοκύρηδες και περήφανοι. Προς Θεού, δεν θέλουμε να μείνουμε σε εποχές που πρέπει να ξεχάσουμε. Οι λαοί πρέπει να είναι ενωμένοι. Να δουλέψουν πάνω στην ανάπτυξη και στα ζητήματα ασφαλείας και καλών σχέσεων. Αλλά να κατηγορούν διάφοροι υπάνθρωποι που έχουν θεσμικό ρόλο τους οικογενειάρχες που πηγαίνουν χωρίς κουκούλες για να πουν όχι σε εκτρωματικές αποφάσεις, πάει πολύ.

Επίσης, ένα …ιδιαίτερο είδος ανθρώπου που συμμετέχει στην κυβέρνηση δήλωσε ότι όποιος αμφισβητήσει τη συμφωνία με τα Σκόπια θα έχει την τύχη του Μπαρμπαρούση! Αυτοί οι απίστευτοι τύποι που συναγελάζονταν με …Μπαρμπαρούσηδες, ηγούνται σήμερα της ελληνικής πολιτικής. Αυτά τα άθλια υποκείμενα που ζητούσαν κάποτε να καεί η Βουλή, μιλάνε σήμερα για …απειλή κατά της Δημοκρατίας.

Όλα αυτά τα κακοποιά στοιχεία που έσπαγαν πεζοδρόμια και σήμερα βρίσκονται στην πολιτική, νιώθουν ανασφαλείς στις καρέκλες τους. Φοβούνται την οργή του λαού. Μιλούν για φασισμό και για απειλή κατά της δημοκρατίας, όταν οι ίδιοι επί δεκαετίες απειλούσασν την αστική δημοκρατία. Όταν αναδείκνυαν την αναρχία και την απείθεια σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις! Και μιλάμε για μερικές χιλιάδες περιθωριακών που απειλούν μια προβληματική και χρεοκοπημένη χώρα, να την πάνε ακόμη πιο κάτω…

Ο …ένοχος οικογενειάρχης

Η μεγαλύτερη τιμωρία για τους σημερινούς πολιτικούς απατεώνες είναι ότι αυτοδιαψεύδονται συνεχώς για κάθε μία από τις επιλογές τους. Ο σημερινός ένοικος του Μαξίμου μιλάει πλέον για λάθος σχετικά με το δημοψήφισμα του 2015. Και κατεβαίνει στην κατηγορία του πολιτικού μηδενικού! Μια ομάδα τυχοδιωκτών προσπαθεί να πείσει τον κόσμο ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια. Ουσιαστικά προσπαθούν να μας πείσουν ότι μπορεί να μας έκοψαν τα πόδια, αλλά μας έδωσαν τεχνητά μέλη! Είναι δε τόσο θρασείς που μιλάνε για τα μνημόνια των άλλων. Όταν μετά το δημοψήφισμα του 2015 (όπου τότε έβριζαν όσους ήταν υπέρ του ΝΑΙ) υπέγραψαν την καταδίκη μιας ολόκληρης κοινωνίας και τον ακρωτηρισμό μιας χώρας.

Οι τυχοδιώκτες που κυβερνούν σήμερα επιδεικνύοντας σε αρκετές περιπτώσεις συμπεριφορά κακοποιών του υποκόσμου (συνομιλίες με ισοβίτες και τρομοκράτες), προσπαθούν να περάσουν στον σημερινό οικογενειάρχη ότι ούτε λίγο ούτε πολύ πρέπει να αισθάνεται ενοχές που έχει μια κανονική ζωή! Η υπερπροβολή του ανώμαλου έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την εξέλιξη της ζωής. Σε μια κοινωνία ομόφυλων ζευγαριών, πολύ απλά δεν θα υπάρχουν παιδιά. Και το ανθρώπινο είδος θα εξαφανιστεί. Πιθανόν να σκέφτονται και έτσι αυτοί οι πειραγμένοι εγκέφαλοι! Έχουμε τύπους που θεωρούν κανονικότητα τη μετατροπή της Ελλάδας σε ένα απέραντο …γιουσουρούμ. Όπου όλοι θα ρουφάνε τη φούντα τους. Κανείς δεν έχει πει σε αυτούς τους ελεεινούς τύπους τι δείχνει το εγκεφαλογράφημα ενός χρήστη κάναβης σε σχέση με το αντίστοιχο ενός κανονικού ανθρώπου.

Ο …αθώος κουκουλοφόρος

Για τα σημερινά σκύβαλα της ιστορίας το ντου κουκουλοφόρων σε δημόσια κτίρια ή σε ξένες πρεβείες (ξένο έδαφος) αποτελεί φυσιολογική κατάσταση και όποιος αντιδρά και θέλει ένα κράτος δικαίου είναι φασίστας! Κανονικότητα γι αυτούς είναι να καίνε αστυνομικούς και να καταστρέφουν την περιουσία του ελληνικού λαού. Προφανώς γιατί αυτοί οι υπάνθρωποι που προβαίνουν σε τέτοιες πράξεις ανήκουν στην ίδια οικογένεια με τα σημερινά απόβλητα της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Γι αυτούς που κυβερνούν σήμερα, το μόνο που έχει ενδιαφέρον είναι οι απόψεις του κόμματος. Στα παλιά τους τα παπούτσια η πορεία της χώρας. Άλλωστε γνωρίζουν πολύ καλά ότι περίπου δυο εκατομμύρια αφελείς τους πίστεψαν. Ας πρόσεχαν! Από τη στιγμή που σε ψήφισαν αφελείς και απευθύνεσαι σε αφελείς, μπορείς πολύ εύκολα να γίνεις αλλαζόνας. Τότε κάνεις ό,τι θέλεις και δεν δίνεις λογαριασμό σε κανέναν.

Τα παραπάνω, ας τα έχουν υπόψιν τους στις επόμενες εκλογές οι 2.126.327… εξαπατημένοι που ψήφισαν τους μεγαλύτερους απατεώνες που έχουν περάσει ποτέ από τον τόπο. Το παρελθόν καταδίκασε τόσο αυτούς όσο και τους υπόλοιπους πολίτες σε έναν συμβιβασμό με ανώμαλες καταστάσεις. Δεν μπορεί όμως σε καμία περίπτωση να επιβληθούν οι δικές τους ανωμαλίες, ως …ωραίες καταστάσεις. Στις επόμενες εκλογές όσοι Έλληνες έχουν φιλότιμο και τους έχει απομείνει έστω ίχνος αξιοπρέπειας, πρέπει να στείλουν τα σημερινά απόβλητα εκεί που πρέπει: στη… χωματερή της ιστορίας. Γιατί πολύ απλά δεν θέλουμε το μέλλον μας να είναι… ανώμαλο, αλλά κανονικό!

Το σκίτσο είναι του Θοδωρή Μακρή
Διαβάστε το προηγούμενο άρθρο του Λουκά Γεωργιάδη στο new deal

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου