ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΡΙΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…

Μοίρασε το

Πρόσφατα, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ μιλώντας σε αυστριακή εκπομπή και έχοντας κατά νου, ότι η χώρα μπορεί να οδηγηθεί σε κοινοβουλευτικές εκλογές, εάν δεν επιτευχθεί εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, προσπάθησε να εκβιάσει την Ελληνική ψήφο, δηλώνοντας, ότι «…οι Έλληνες θα πρέπει να γνωρίζουν τι σημαίνει λανθασμένη έκβαση εκλογών για τη χώρα και την Ευρωζώνη…»

Και συνέχισε… «…αποφεύγοντας να εμπλακώ σε ζητήματα εθνικών εκλογών, δεν θα ήθελα να δω ακραίες δυνάμεις στην ηγεσία της Ελλάδας, αλλά οικεία πρόσωπα…».

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ;;;

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΧΡΙΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΕΚΒΑΣΗ;;;

ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΧΟΥΝΤΑΣ…ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΕΚΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ…

ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΧΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΣΤΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ…

[quote text_size=”small”]

Είναι οφθαλμοφανές, ότι η Κομισιόν και οι κυρίαρχοι πολιτικοί κύκλοι στην Ευρώπη προσπαθούν να επηρεάσουν την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, προκειμένου, να καμφθεί η αντίσταση του Ελληνικού λαού και να πετύχει το πείραμα υπηκοποίησης του.

[/quote]

Νομίζουν, ότι έτσι θα περάσουν μηνύματα επιτυχημένης εφαρμογής της εθελοδουλίας και σε άλλους λαούς.

Νομίζουν, ότι με αυτό τον τρόπο θα σταματήσουν την χιονοστιβάδα, που έρχεται, ως αντίδραση όχι μόνο στις πολιτικές της λιτότητας, αλλά και στην διαχείριση της εθνικής κυριαρχίας και της δημοκρατίας του κάθε λαού.

Έχω ξαναγράψει και σε άλλα άρθρα μου για την κατάσταση στην Ευρώπη. Ισχυρά κινήματα έχουν γεννηθεί σε όλη την Ευρώπη, που μοιάζει ένα καζάνι που βράζει. Αυτά τα κινήματα, ανάλογα με την πολιτική κουλτούρα της κάθε χώρας, προσδιορίζονται σε αριστερά , εθνικιστικά, ευρωσκεπτικιστικά, μα ακόμη και ακροδεξιά κτλ. Όλα έχουν το ίδιο σημείο εκκίνησης όμως, που είναι η ανατροπή της σύγχρονης αποικιακής πολιτικής της Ευρώπης. Και θα το πετύχουν. Αυτός είναι ο τρόμος του συστήματος…

Το γεγονός ότι ίδιες αντιδράσεις γεννιούνται από ένα ευρωπαικό πολιτικό μωσαικό, διαφορετικών ιδεολογιών, πιστοποιεί ότι η αλλαγή στα ευρωπαικά πράγματα είναι και αναπόφευκτη και αναγκαία. Πιστοποιεί ότι λάθος περπατάμε το γιαλό και λάθος μαθαίνουμε από τα λάθη μας…

Γιατί, οι κρίσεις δεν έχουν να κάνουν με την καταστροφή του πλούτου, αλλά με την αναδιανομή του και τον τρόπο που αυτό επηρεάζει τις κοινωνίες και την δυνατότητα τους να αμύνονται σαν εθνικές οντότητες.

Η ιδιότυπη συνομωσία δε, που υπάρχει μεταξύ του παγκόσμιου οικονομικού τύπου, των εντύπων , των οίκων αξιολόγησης, με το ισχύον πολιτικό σύστημα εξουσίας και οδηγεί σε καθημερινό βομβαρδισμό απειλών, προκειμένου να μην ανατραπεί η υφιστάμενη τάξη πραγμάτων, πιστοποιεί δις τη σήψη του συστήματος και την ανάγκη για ανατροπή.

[quote text_size=”small”]

Αν οι αγορές φοβούνται τις εκλογές και δημιουργείται πρόβλημα στην οικονομία και ανεβήκαν τα spreads, τότε θα πρέπει να φοβούνται πολλαπλά, όταν φθάνει η ώρα που εκμηδενίζονται οι λαοί και η αξιοπρέπεια τους.

[/quote]

Γιατί οι λαοί είναι εκείνοι, που θα φέρουν οποιοδήποτε κόμμα στην εξουσία που υπεραμύνεται της χώρας του, όχι απλά επαναδιαπραγματεύοντας χρέη, αλλά και καταλύοντας οτιδήποτε τους δένει με τη σαπίλα και την ντροπή…

Γιατί φτάσαμε στο σημείο να ισχυριζόμαστε, ότι με την διαπραγμάτευση του χρέους και των μέτρων λιτότητας δεν θα γίνουμε αρεστοί στους ευρωπαίους εταίρους μας και το προτάσσουμε μάλιστα και ως τρομοαπειλή, προκειμένου να καμφθεί η αντίσταση ενός λαού που :

1) έχει πραγματική ανεργία κοντά το 40% (το επίσημο ποσοστό 27% δεν είναι αντιπροσωπευτικό, γιατί δεν συμπεριλαμβάνει τους άνεργους επιχειρηματίες/ελεύθερους επαγγελματίες)
2) το 30% των επιχειρήσεων έκλεισαν
3) έχει 25% μείωση του ΑΕΠ
4)έχει υποστεί 38% μείωση στους μισθούς
5) έχει υποστεί 45% μείωση στις συντάξεις
6) έχει υποστεί 30% μείωση του οικογενειακού εισοδήματος
7) καταγράφει 98,2% αύξηση του δείκτη φτώχειας
8) καταγράφει 272,7% αύξηση του δείκτη κατάθλιψης
9) καταγράφει 2 αυτοκτονίες ανθρώπων κάθε μέρα

(Αρκετά από τα στοιχεία ανήκουν σε αφίσα, αναρτημένη σε στάση λεωφορείου στο Λονδίνο. Έτσι βλέπουν την Ελλάδα και τους Νεοέλληνες που δεν ήθελαν ΤΟΤΕ να χρεοκοπήσουν και πίστευαν ότι θα σωθούν…)

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2014… Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου