ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΙΑ!

Μοίρασε το

Πέντε έξι δικοί μας παλαβοί με σεντόνια, έσπειραν δημοκρατία, χωρίς να ρωτήσουν κανέναν – ούτε καν τους οίκους αξιολόγησης.

Ένας άλλος παλαβός, Θεσσαλονικιός, με άλογο αυτή τη φορά, δεν μπορούσε να το στέσει και έφταξε μέχρι την Γκόα. Καμιά 300ρια χωριάτες κάτω από τ’ αυλάκι, ή είχαν ανακαλύψει το red bull από τότε, ή βλέπανε πολύ Asterix και την πλήρωσε όλη η Περσία…

500 χρόνια να αποφασίσουμε ποιανού είναι τελικά ο μπακλαβάς και άλλα τόσα από τότε, εάν η Ομόνοια πρεπει να είναι στρογγυλή ή τετράγωνη. Ο Μπενίτο και ο φίλος του ακόμα ψάχνουν από που τους ήρθε, με αποτέλεσμα οι Εβραίοι να είναι περισσότεροι από τα σαπούνια (εδώ κάναμε μαλακιά!). Πλακωθήκαμε και λίγο μεταξύ μας, έτσι για να είμαστε ζεστοί.

Το στεφάνι (πως τον λένε, πως τον λένε) της Λιλλης σήκωσε το Euro, ένας μαύρος (!) Έλληνας ξεβράκωσε την μοσχοβίτικη dreamteam για πρωινό και ο Κεντέρης το πίστεψε που του είπαν πως είναι πιο γρήγορος από τον Lucky Luck.

Κάναμε τον ΓΑΠ πορδηπουργό (ασχολίαστο).

Τα iphone είναι πιο πολλά από μας και ο βάζελος πήρε πρωτάθλημα.

Μάθαμε Ρώσικα, Τούρκικα, θα μάθουμε και Κινέζικα. Φράξαμε μια λακκούβα στην Εθνικής Αντιστάσεως (τιμητικά) και είμαστε ακόμα οι καλύτεροι στο σεξ μετά από πανελλαδική δημοσκόπηση για λογαριασμό του Star.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΙΑ….ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.-

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου