ΤΑ ΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ ΑΛΕΞΗ;

Μοίρασε το

Συγχωρέστε με σύντροφοι, μέρα που είναι. Μα μιας και απουσιάζω από τα καθήκοντα μου, δεν θα μπορούσα να αφήσω τα νέα από την Βενεζουέλα ασχολίαστα.

Για να καταλάβετε τι εννοώ δείτε στο Ίντερνετ τα βίντεο που περιγράφουν την εικόνα και την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα αυτή, από την οποία ο Τσίπρας ζητούσε και περίμενε βοήθεια τις δύσκολες μέρες της “διαπραγμάτευσης” Μπαρουφάκη το καλοκαίρι του 2015, έχοντας στείλει μάλιστα ως προξενητή και τον μέγιστο ξάδελφο του. Και το χειρότερο μας την παρουσίαζε ως εξαιρετική εναλλακτική στο “παράλληλο σύμπαν” που ζει.

Σκεφτείτε ότι στην χώρα μας, αυτοί οι τύποι του ΣΥΡΙΖΑ που μας κυβερνούν, οραματίζονται τη Βενεζουέλα, ως χώρα πρότυπο.ψΚι εμείς ακόμα τους ανεχόμαστε και το χειρότερο και πιο αποκαρδιωτικό είναι πως περίπου ένα 15-20% ακόμη τους εμπιστεύεται…

Αλέξη,

να σε ενημερώσω ότι αν τα πράγματα στην Ελλάδα εξελιχθούν όπως πέρσι, ο σύντροφος Μαδούρο, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ (με την φάτσα σας) ΝΑ ΚΟΨΕΙ, οπότε μην περιμένεις ούτε τις ζωοτροφές που σου τάξε πέρυσι να σου στείλει.

Αλέξη, Εβίβα του Αριστερού καταστροφικού σας αφηγήματος, και του μπόλικου “Μπολιβεριανού” σανού που απλόχερα προσφέρουν οι περιθωριακοί επικύνδινοι συνκυβερνώντες σου…

Και συ λαέ βασανισμένε, ζεις ακόμα στον κόσμο των (αριστερών) αισθήσεων και παραισθήσεων… με τον κυρ Αλέκο τον Φλαμπουράρη να παραθερίζει στην Αίγινα με 80 αστυνομικούς να τον φυλάνε. Πολύ φοβούμαι, ότι για όλους αυτούς, ούτε αυτό θα μπορέσει να τους γλιτώσει όπως πάνε τα πράγματα.

Κρίμα βρε Αλέξη… και τις περιμέναμε πως και πως αυτές τις σκυλοτροφές Βενεζουέλας να κάνουμε Πάσχα…

Καλή Ανάσταση, Ελληνική και Χριστιανική, Αλέξη, σε όλους μας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου