ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ

Μοίρασε το

Τι εκπλήσσεστε σύντροφοι;

Χτες το πρωί σας το έγραψα Ξ Ε Κ Α Θ Α Ρ Α …στον λογαριασμό μου στο Facebook,όπως και τόσα άλλα τον τελευταίο καιρό, γιατί είχα την διαίσθηση ότι δεν μπορεί…κάπου θα την κάνουν την “πατάτα”.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα απ την αρχή.

“Λαζόπουλος,Ρίχτερ, Ρεπούση, Αρβανίτης. Η Ελλάδα σήμερα” !!!

Είδατε πουθενά να έχω περιλάβει τον Μανόλη Σφακιανάκη (της Δ.Η.Ε) ;

Το καθεστώς, θέλει έλεγχο παντού,και θα το πετύχει…κι ας μην μπορεί να εξασφαλίσει μια άδεια από τους Τούρκους για να προσγειωθεί το πρωθυπουργικό μας αεροσκάφος στην Ρόδο για ανεφοδιασμό…

Η κυβέρνηση θέλει 4 άδειες ( το πολύ μας λέει ) τηλεοπτικών καναλιών και επιστρατεύει ότι μπούρδα,ανοησία και ψέματα,για να μας πείσει ότι κι αυτές πολλές είναι.

Και μετά θα βάλει τάξη στα ραδιόφωνα και στο διαδίκτυο γενικώς.

Γιατί είναι νοικοκύρης ο πρωθυπουργός μας και νοικοκυραίοι οι Υπουργοί του.

Μπορεί βέβαια μέχρι στιγμής μόνο να “κλείνει” ότι βρίσκει μπροστά της,αλλά που θα πάει κάποια στιγμή θα ισιώσουμε και θα αρχίσει να ανοίγει κιόλας ( μην με ρωτήσετε τι…)

Την ίδια ώρα,οι επαγγελματίες κρατικοδίαιτοι προπαγανδιστές,θα συνεχίσουν να χαρακτηρίζουν φασίστες και τραμπούκους ακροδεξιούς όλους όσοι διαφωνούν και αντιστέκονται ( γιατρούς δικηγόρους αγρότες εμπόρους κλπ) και λαϊκιστές όλους όσοι εκφράζουν με επιχειρήματα μια άλλη άποψη.

[quote text_size=”small”]

Αντί λοιπόν η αριστερή μας κυβέρνηση να πει ότι ” θα εξυγιάνω την media-κη αγορά, αλλά με σύγχρονους όρους”, προωθεί κι εκεί το λουκέτο, όπως το έκανε με τις τράπεζες, με τις επιχειρήσεις που έφυγαν άρον άρον στο εξωτερικό, με τις ξένες επενδύσεις που μας δυσφημούν στο εξωτερικό, με το χρηματιστήριο που δεν τους νοιάζει που γύρισε 25 χρόνια πίσω, με τα δημόσια ταμεία που άδειασαν, με τους απροσπέλαστους δρόμους, ακόμη και με τα σύνορα που όπου να ναι θα κλείσουν κι αυτά.

[/quote]

Και πως θα την εξυγιάνει;

Μα πολύ απλά.

Ας μην δώσει ξανά φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα αν χρωστούν ένα ευρώ.

Κι ας κάνει κατάσχεση εις χείρας τρίτων,αν έχει ανείσπρακτα ποσά που εκκρεμούν χρόνια.

Κι ας μην ξαναδώσει κρατική διαφημιστική δεκάρα τσακιστή,σε όποιον καναλάρχη χρωστά.

Κι ας μην επιτρέψει να πάρει ΕΣΠΑ.

Κι ας βάλει οποιοδήποτε άλλο κανόνα που ισχύει στα πολιτισμένα και δημοκρατικά κράτη για να διαφυλάξει την νομιμότητα και την ορθή λειτουργία των ΜΜΕ.

Ας βάλει ακόμα και ενοίκιο στις συχνότητες να το εισπράττει κάθε μήνα.

Άλλο λοιπόν αυτό,κι άλλο αυτό που προσπαθεί να κάνει τώρα.

Διότι κύριε Τσιπρα και κύριε Παππά,δεν μπορείτε να μας χρεώνετε 170 εκατ.ευρώ με το έτσι θέλω μέσα στην κρίση, για πέντε κανάλια ΕΡΤ που συνολικά έχουν 4,5% τηλεθέαση (και αν) και κανένα ενημερωτικό ή ψυχαγωγικό ενδιαφέρον, πέραν της κυβερνητικής προπαγάνδας και να μας βγάζετε στο σφυρί τις συχνότητες, έναντι ευτελούς τιμήματος (…) για να εξετάσουμε και αυτή την διάσταση.

Βέβαια και σ´ αυτήν την περίπτωση επιδεικτικά αγνοείτε τουλάχιστον τις χαμένες θέσεις εργασίας, τις χαμένες εργοδοτικές εισφορές,την μόχλευση του χρήματος στην πιάτσα,τους χαμένους φόρους.

Αλλά ούτε αυτό σας απασχολεί,και το χουμε καταλάβει.

Σ αυτή την χώρα είναι πασιφανές ότι, αν δεν είσαι καθαρίστρια των 3.000€ του Υπ. Οικονομικών, εργαζόμενος στην ΕΡΤ των 10.000€  και οτιδήποτε άλλο που ανήκει στην κατηγορία “ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ”, προκοπή δεν κάνεις με ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Μέχρι πρόσφατα είχατε ένα ακόμα λόγο να κρύβεστε πίσω απ το δάχτυλο σας.

Λέγατε, “είμαστε πρωτάρηδες,άσχετοι με αυτά,θα μάθουμε,που θα πάει…”

Τώρα υποτίθεται ξέρετε.

Όπως μάλλον ξέρατε κι όταν δεν κλείνατε σκόπιμα την συμφωνία με τους εταίρους,όταν κλείνατε τις τράπεζες, αλλά οι συγγενείς των υπουργών σας σηκώναν τα λεφτά τους, ή όταν θέλατε να μπουκάρετε στο Νομισματοκοπείο, όταν υπογράφατε το βαρύτερο μνημόνιο.

Είναι φανερό ότι δεν επιθυμείτε το νοικοκύρεμα για δυο ξεκάθαρους λόγους.

Πρώτον,δεν είστε οι ίδιοι από την φύση σας νοικοκύρηδες και το αποδείξατε μέσα στους 12 μήνες διακυβέρνησης, που μας βυθίσατε περισσότερο στην ύφεση και δεύτερον διότι το νοικοκύρεμα δεν γίνεται έτσι όπως εσείς θέλετε να το κάνετε, με Πολάκηδες, Βερναδάκηδες, Φίληδες…

Άλλο πράγμα έχετε στο μυαλό σας, κι αυτό είναι ξεκάθαρο.

Απλά το κρύβετε,κατά την συνηθισμένη ύπουλη τακτική σας.

Όπως άλλα πράγματα είχατε στο μυαλό σας όταν με τα προεκλογικά σας ψέμματα εξαπατούσατε τους Έλληνες τον Ιανουάριο του 2015,κάνοντας εμπόριο ΕΛΠΙΔΑΣ.

Αλλά και το καλοκαίρι,όταν κάνατε εμπόριο ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ στο δημοψήφισμα.

Και βέβαια τον Σεπτέμβριο στις εκλογές,όταν κάνατε εμπόριο “παράλληλης” φιλοδοξίας.

Πείτε για μια φορά την αλήθεια,και σταματήστε το καταστροφικό αριστερό σας σατανικό σχέδιο που μας οδηγεί συλλήβδην σε άγνωστα σκοτεινά και απομονωμένα μονοπάτια, Εθνικής ταπείνωσης και Εθνικής μοναξιάς.

Στα χρόνια σας,στην εποχή σας, για να χει κανείς παρόν και μέλλον,να κάνει καριέρα δηλαδή, για να “μπει” σε δουλειά, απ’ το παράθυρο σε Υπουργούς και στο δημόσιο πρέπει να είναι “νούμερο”( κατά προτίμηση, μηδενικό…)

Ας δει ο κόσμος ποιους και που διορίζετε καθημερινά κι ας καταλάβει.

Ε, πως περιμένατε εσείς σύντροφοι αναγνώστες να κρατήσουν μετά απ όλα αυτά τον Σφακιανάκη στην ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ;

Σύριζα επικίνδυνοι…

Ενός λεπτού σιγή παρακαλώ.

Το σκίτσο είναι του Θοδωρή Μακρή

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου