“ΠΕΣΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ”

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Άλλο ένα θύμα θρηνεί ο ελληνικός λαός από τα πυρά της πιο απάνθρωπης, ανελέητης τρομοκρατικής και ολιγαρχικής κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ μετά τη δικτατορία.

Ο άνθρωπος αυτός, γραμματέας του συνδικάτου των οικοδόμων στην περιοχή του Βύρωνα, έπεσε θύμα από τις κατ εντολή βολές των αστυνομικών και των παρατρεχάμενων αυτών, εν ονόματι κουκουλοφόρων, που μόνο άγνωστοι δεν είναι αφού εδώ και πολλά χρόνια δρουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις εξυπηρετώντας τον κυβερνητικό σκοπό υπονόμευσης της αξίας και εκφοβισμού των πολιτών. Λ

υπούμαστε για τον άδικο αλλά ηρωικό χαμό αυτού του ανθρώπου που επισφράγισε για μία ακόμη φορά το δολοφονικό πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, που στοχεύει στην εξαθλίωση και στο μαρτυρικό θάνατο του ελληνικού λαού από το δόρυ των νέων μέτρων, τα οποία σιγά-σιγά βγαίνουν από την φαρέτρα των ξένων αλλά και ντόπιων εντολοδόχων αυτών και είναι έτοιμα να καρφωθούν στις ψυχές χιλιάδων Ελλήνων. Το πολυνομοσχέδιο είναι άλλο ένα βήμα προς τον όλεθρο και η ψήφισή του σηματοδοτεί την αιώνια υποταγή της χώρας μας στο ξένο κεφάλαιο και στην ξένη οικονομία. Η χρεωκοπία των μεσαίων και κατώτερων κοινωνικών στρωμάτων ισοδυναμεί με δική τους κερδοφορία οικονομική και ταξική.

Τα στημένα επεισόδια τις δύο απεργιακές μέρες είχαν σκοπό να τρομοκρατήσουν αφενός τον κόσμο, να εκμηδενίσουν και να αποδυναμώσουν κάθε μορφή αντίστασης από όπου και αν αυτή προερχόταν και αφετέρου να επιτρέψουν την άνετη είσοδο των προδοτών βουλευτών για την θανατηφόρα τελετή ψήφισης του πολυνομοσχεδίου. Απόρροια αυτού η αστυνομική εντολή σφραγίσματος 4 σταθμών του μετρό με σκοπό και να μη φύγει κανένας για να υποφέρει όσο το δυνατό περισσότερο γιατί υπερασπίζεται τη ζωή του και για να μην έρθει κανένας και αυξηθεί το ήδη φουσκωμένο λαϊκό ποτάμι της οργής, καθώς επίσης και η μετάφρασή τους από τον τύπο ως σύναξη μιας πολύ μικρής μερίδας πολιτών που κατέληξε σε εμφύλια σύρραξη για ιδεολογικούς λόγους.

Αυτή είναι μία άλλη δημοκρατία, η δημοκρατία του τύπου. Η επόμενη κίνησή τους για να αποτρέψουν το ενδεχόμενο πολέμου και παλλαϊκής εξέγερσης  είναι η θέσπιση νόμου που θα απαγορεύει τις απεργιακές κινητοποιήσεις, κάτι σαν το δικτατορικό νόμο περί απαγορεύσεως συγκέντρωσης άνω των τριών. Οι στημένες συγκρούσεις των κρατικών κουκουλοφόρων με τα μέλη του ΠΑΜΕ που είχαν ως αποτέλεσμα και το μοιραίο θάνατο του 53χρονου οικοδόμου συνεπάγονταν με την διάλυση της πορείας που αθροιζόταν πάνω από εκατό χιλιάδες κόσμο και την απελευθέρωση της βουλής για την ομαλή διεξαγωγή μιας ανώμαλης και αντισυνταγματικής ψήφισης που καταλύει κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ξεπερνά τα όρια του εξευτελισμού.

Πίσω από τις κουκούλες βρίσκονται οι ίδιοι που ψηφίζουν το πολυνομοσχέδιο, αυτοί που τις δύσκολες ιστορικές στιγμές αυτοεξορίζονταν σε τουριστικά μέρη πενθώντας εκ του μακρόθεν για τη δεινή κατάσταση της Ελλάδας, είναι αυτοί που παρουσιάζονται εθνοσωτήρες και πουλάνε βιβλία παραποιημένης ιστορίας, βιβλία προβοκατόρικων κινήσεων και συμπεριφορών.

Είναι αυτοί και θα εξακολουθήσουν  να είναι σε επόμενες ιστορικές στιγμές του άμεσου μέλλοντος αυτοί και ακόμη περισσότεροι αν δεν έρθει τώρα η ανατροπή. Αν δεν συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι το μονοπάτι που μας οδηγεί η έξωθεν επιβαλλόμενη πολιτική του ΠΑΣΟΚ, η δίχρονη και καταραμένη πολιτική του μνημονίου, είναι η καταδίκη μας, είναι ο δρόμος προς τον πιο οδυνηρό θάνατο.

Η αντίσταση να γίνει πόλεμος. Το χώμα αυτό είναι μόνο δικό μας. Δεν έχουν δικαίωμα λογικά, αριθμητικά, ιστορικά, 154 τυχοδιώχτες ανθέλληνες ακριβοπληρωμένοι κυριολεκτικά από το αίμα του τεμπέλικου όπως έχουν οι ίδιοι αποκαλέσει ελληνικού λαού να διακυβεύουν τις τύχες μας να παίζουν στα ζάρια τις ζωές μας, να πειραματίζονται πολιτικά επάνω μας. Δεν ανεχόμαστε άλλο αυτή την εξαθλίωση. Πάνω από χρωματικές-κομματικές διαφορές ο πατριωτισμός απλώνεται. Ο καθαρός πατριωτισμός, όχι ο χαφιεδίστικος  ψευτοεθνικισμός του ΛΑΟΣ, αυτός που ξεχύνεται από τις ψυχές χιλιάδων Ελλήνων όταν βλέπουν ότι δεν μπορούν οικονομικά, συνειδησιακά να ζήσουν σε μία χώρα που κυριολεκτικά τους πνίγει. Όταν πρέπει να στηρίζουν ένα πτωχευμένο παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα.

Ο Παπανδρέου δεν είναι παρά ένας αμερικανός πράκτορας που εσκεμμένα παρουσιάζεται ηλίθιος για να μην του αναγνωρίζονται ευθύνες, σκόπιμα ο Πάγκαλος έκανε κατά καιρούς αυτές τις προσβλητικές δηλώσεις, ήταν ένας άτυπος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Επίσης σκόπιμα ο Βενιζέλος με τις αμύθητες καταθέσεις που αντιστοιχούν στον τίμιο βουλευτικό και υπουργικό ιδρώτα του μιλά εκβιαστικά για επιστροφή στο 2004 και παράνομα στηρίζει με λαϊκά χρήματα κατεστραμμένες τράπεζες. Σκόπιμα βούλιαξε ο δημόσιος τομέας όλα αυτά τα χρόνια για να διεισδύσει σε αυτόν πιο εύκολα ο ιδιωτικός, όπως με την περίπτωση της ΔΕΗ που την πουλάνε στην κυριολεξία “μπίρ παρά” σε σχέση με την πραγματική της αξία που ξεπερνά ύστερα από ένα πρόχειρο υπολογισμό τα 100 δισεκατομμύρια ευρώ, τιμή 100 φορές πάνω από την κρατική της αξιολόγηση των 2,4 δισεκατομμυρίων.

Πρέπει να δώσουμε ένα τέλος στα ολέθρια για μας σχέδιά τους. Η λύση δεν βρίσκεται ούτε στην ουτοπική και διαφημιστική πολιτική της ΝΔ που αν είχε τώρα τα ηνία της κυβέρνησης στις ίδιες ακριβώς πράξεις θα προχωρούσε με μεγαλύτερες βέβαια αντιδράσεις γιατί είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για ένα δεξιό και όχι ψευτοσοσιαλιστικό κόμμα όπως το κυβερνόν.

Ας υψώσουμε ένα γιγάντιο τοίχος που θα κλείσει το δρόμο σε όλα αυτά τα μέτρα θανάτου που μας περιμένουν. Ας αντιληφθούμε ότι η πτώχευση έχει συμβεί, όχι σε μας στο παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα που σαστισμένο προσπαθεί να σωθεί ρίχνοντας αθώους πολίτες στο βούρκο. Η πτώχευση η δική μας θα αποτελέσει κερδοφορία για αυτούς. Δεν υπάρχει δίλλημα ή προδότης ή πατριώτης όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο Μίκης Θεοδωράκης.

Δε θα πεθάνουμε από τα σκουπίδια των πόλεων αλλά από τα 154 σκουπίδια της βουλής. Ο θάνατός μας θα αποτελέσει τη νίκη τους, η μετατροπή της χώρας μας σε γερμανική παροικία, γεμάτη εργοστάσια γερμανικού πλουτισμού και οι χιλιάδες εξαθλιωμένοι εργάτες που θα αναζητούν στα ραδιενεργά απόβλητα λίγο ψωμί είναι το οικονομικά ανεπτυγμένο μέλλον που μας ετοιμάζουν, είναι η πολυπόθητη έξοδος στις αγορές, στα σκλαβοπάζαρα. Είμαστε Έλληνες και Έλληνες θα μείνουμε, στη χώρα μας. Η συνένωση μας είναι η χειρότερη απειλή τους.  ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΝΙΚΗΤΗ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

του αρθρογράφου

ideas change society

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου