Κρητικοί …ευεργετημένοι από αεροπορικές εταιρίες

Ο Κώστας Συλιγάρδος μεταφέρει την αγανάκτηση που αισθάνονται οι Κρητικοί από τα υψηλά ναύλα που επιβάλλουν οι αεροπορικές εταιρίες στις μετακινήσεις τους. Ναύλα που πληρώνονται χρυσά, φτάνοντας τις τιμές ενός υπερατλαντικού ταξιδιού. new deal

Μοίρασε το

Ο Κώστας Συλιγάρδος μεταφέρει την αγανάκτηση που αισθάνονται οι Κρητικοί από τα υψηλά ναύλα που επιβάλλουν οι αεροπορικές εταιρίες στις μετακινήσεις τους. Ναύλα που πληρώνονται χρυσά, φτάνοντας τις τιμές ενός υπερατλαντικού ταξιδιού.


Οι αεροπορικές εταιρίες που εξυπηρετούν το Ηράκλειο με την Αθήνα και τα νησιά, κοστολογούν το δρομολόγιο των 35 λεπτών με τιμές που υπερβαίνουν κατά πολύ τις υπερατλαντικες πτήσεις. Τούτο συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια.

Τα αίτια είναι γνωστά…

Πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που φέρνει η ανοχή του επιβατικού κοινού της Κρήτης, αλλά και άλλων νησιών. Ο Κρητικός επιβάτης πληρώνει σαν πρόβατο. Και μάλιστα απ’ ότι μαθαίνω έρχεται και πρώτος στις πληρωμές συγκεκριμένων θέσεων που πουλούν πλέον οι εταιρείες.

Παράλληλα φαίνεται οι δύο αεροπορικές εταιρίες πως“deal_άρουν” τις τιμές, καθιστώντας απαγορευτική, πολλές φορές, την μετακίνηση των νησιωτών. Το κόστος στο αεροπορικό μίλι είναι το ακριβότερο στην Ευρώπη!!!

Εκτός αυτού έχει καταγραφεί πολλές φορές σε κάποιες περιόδους,πτήσεις με δύο σκέλη (π.χ. Ηράκλειο – Αθήνα – Βερολίνο) όταν κλείνονται ως ενιαίο εισιτήριο να έχει άλλη τιμή απ ότι αν η πτήση κλειστεί ως δυο διαφορετικά. Εννοείται στις ίδιες ώρες. Προσωπικά το επιβεβαιώνω την τελευταία φορά τον Μάρτιο του 2018 πως ως επιβάτης της Aegean ταξίδεψα προς τον συγκεκριμένο προορισμό για την Διεθνή έκθεση Τουρισμού (ΙΤΒ).

Οι Κρητικοί …ευεργετούνται από τις αεροπορικές εταιρίες

Δεν θέλω να αναφερθώ πια στο κόστος της βαλίτσας…

Απλά, με αφορμή όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα να δηλώσω ότι νοιώθουμε ότι η εκμετάλλευση έχει ξεπεράσει τα όρια.Αισθάνομαι δε,ακόμα μεγαλύτερη θλίψη, όταν τις τιμές χρυσού που πληρώνουμε στα αεροπορικά ναύλα αναγκάζονται να πληρώσουν αναξιοπαθουντες χωρίς να έχουν άλλη επιλογή.

Ο κόσμος στη Κρήτη βράζει!Είναι θυμωμένος και αγανακτησμένος.Θυμάται τις εποχές της μεγάλης Ολυμπιακής και της Air Greece όπου τιμολογιακά τα πράγματα ήταν καλύτερα και τις αναπολεί.

Αεροπορικές εταιρίες 2018…Ευεργέτες των Κρητικών…

Σας ευχαριστούμε.

Διαβάστε το προηγούμενο άρθρο του Κώστα Συλιγάρδου στο new deal

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου