ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ!

Μοίρασε το

Θάλασσες και θάλασσες… Θάλασσες απόστασης, θάλασσες δουλειάς, θάλασσες αγάπης, θάλασσες παιδείας , θάλασσες δημιουργικές, θάλασσες μοναδικές.

θάλασσες και θάλασσες…

Θάλασσες λοιπόν κολυμπάμε …άλλοι καθημερινά, άλλοι μια φορά στο τόσο, άλλοι ίσως και καθόλου. Γιατί καθόλου;! Γιατί φοβούνται ή γιατί δεν έτυχε… Όπως κι να έχει όλα είναι δύσκολα και όμορφα!

[quote text_size=”small”]

Δύσκολο να αποχωρίζεσαι τα αγαπημένα σου πρόσωπα, την ζωή σου, την καθημερινότητα σου ακόμα και την ρουτίνα σου για να ταξιδέψεις… Να ταξιδέψεις γιατί είσαι ναυτικός και πρέπει να είσαι μακριά απ’ όλα για να τραφείς. Να ταξιδέψεις γιατί το άλλο σου μισό βρίσκεται κάποια μίλια μακριά σου και πώς να αναπτυχτείς χωρίς αυτό;!

[/quote]

Δύσκολο…

Όμορφο βέβαια όταν το ανταμώνεις κι όλα είναι σαν όνειρο που δεν θες να ξυπνήσεις …τσουπ όμως ξυπνάς κι άντε να ξανά κολυμπήσεις προς τα πίσω …Δύσκολο!

Δύσκολο να αφήνεις όλη σου την οικογένεια, τους φίλους, την ζωή και το μέλλον που ονειρεύεσαι και νομίζεις πως αν δεν το υλοποιήσεις την επόμενη ώρα θα χαθεί… για να ταξιδέψεις. Να ταξιδέψεις για να πας στο νησί που είναι το Πανεπιστήμιο σου, ο στόχος. Εκείνος που έβαλες όταν ήσουν μικρός και υλοποίησες. Όμως νιώθεις χαρά μόλις έρχεσαι αντιμέτωπος μαζί του …μέχρις ότου να πρέπει να γυρίσεις πίσω ΠΑΛΙ μετρώντας τις μέρες που θα σταματήσει το «σούρτα φέρτα» σου… Κι να ξεκινήσεις τα πιο δύσκολα γιατί τότε θα είναι όντως δύσκολα και θα αντιληφθείς πως τα ταξίδια αυτά των σπουδών, της αγάπης ήταν ταξιδάκια αναψυχής και ξεγνοιασιάς! Αλλά τότε τι να το κάνεις;!! Περνάνε κι αυτά γι’ αυτό ας τα¨ ζήσουμε με το κουτάλι¨!

-Λες όμως να παχαίνουν;!

Δύσκολο…

Θάλασσες και θάλασσες…

Θάλασσες που αγαπάς και σ’ αγαπάνε, που κουνούν ή σε ταρακουνούν…

Τελικά, είναι δύσκολες ή όμορφες ;!

Το μόνο που κατάφερα να μου πω είναι ότι όπως και να έχει είναι θάλασσες που για να ήρθαν πρέπει να τις κολυμπήσουμε κι αν είναι τα μίλια να γίνουν ας γίνουν με χαμόγελο και όμορφες στιγμές κι από την μια μεριά της ακτής κι από την άλλη…

Κι αν τα δάκρυα δημιουργούν κι άλλες θάλασσες, δεν πειράζει γιατί εκείνες είναι σίγουρα θάλασσες όμορφες που θα τις κολυμπήσουμε όταν φτάσουμε στην Ιθάκη μας! Αρκεί να παλέψουμε, για να φτάσουμε…

Ζήστε τη κάθε στιγμή έντονα!!

Καλή εβδομάδα και καλές μας θάλασσες… 😉

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου