Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΗΤΑΝ Ο …ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑΣ!

Μοίρασε το

Η διαφθορά του Ελληνικού Ποδοσφαίρου ήταν λοιπόν ο Μπέος, ο Τσακογιάννης και ο…Καρακούλιας. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, ένας μέτοχος της ΠΑΕ Ηλιούπολης και ένας μπούκερ από τη Θεσσαλονίκη!

Οι μόνοι οι οποίοι κρατούνται προσωρινά για το μέγα – όπως μας παρουσίαζαν — σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες, τα στοιχήματα των εκατομμυρίων κ.λπ.. Στην Τουρκία, για το ίδιο θέμα, έχουν γεμίσει οι φυλακές με μεγαλοπαράγοντες.

Εδώ, έχει κατακάτσει κιόλας ο κουρνιαχτός των πρώτων ημερών, που λίγο έλειψε να ξεπεράσει, αν δεν ξεπέρασε κιόλας, την ψήφιση τότε του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος. Και, η συντριπτική πλειονότητα των εμπλεκομένων (παράγοντες, διαιτητές, παίχτες κλπ) ήδη διαφαίνεται ότι θα «καθαρίσει».

 Ακόμη και οι καταζητούμενοι για κακουργήματα έχουν εμφανιστεί αυτοβούλως και αφεθεί ελεύθεροι με όρους, ενώ δεν επικυρώθηκε από το δικαστικό συμβούλιο η «απαγόρευση εξόδου από τη χώρα» που είχε επιβάλλει ο εισαγγελέας σε δεκάδες πρόσωπα, στα οποία επιστράφηκαν και τα κατασχεμένα διαβατήρια.

 Κατόπιν τούτων, λίγους θα εκπλήξει αν σε λίγο καιρό, αποφυλακιστούν όσοι κρατούνται και αν ο ογκωδέστατος φάκελος «Παράγκα 2», τοποθετηθεί πάνω από τον επίσης ογκώδη φάκελο «Παράγκα 1», στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου