ΕΥΡΩΚΑΛΠΕΣ …ΜΕ “ΑΣΠΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ”

Μοίρασε το

Οι διαπλεκόμενοι ένοικοι αυτής της πολυκατοικίας , που λέγεται Ελληνικό κράτος, και αποτελούν  Κυβέρνηση, media, δημοσκοπικές εταιρίες, αποκόμματα ξενόφερτων κομμάτων, υποθηκευμένων στα διεθνή συμφέροντα, κεφαλαιοκρατικές επιχειρηματικές δομές εγχώριες και ξένες,   καινοτομούν και καταχωρούν επίσημα  στα πρακτικά της ιστορίας,  τις εκλογές της άσπρης προπαγάνδας.

Η Κυβέρνηση  στέλνει διαγγέλματα υστερίας και εκβιασμού που ξεπερνούν τα «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» της χούντας.

Τα «δημοκρατικά» τηλεοπτικά κανάλια έχουν εξελιχθεί σε μεταδοτές μηνυμάτων, από τον τάφο της ΥΕΝΕΔ, προς ένα κόσμο κλεισμένο σε μια χώρα, που έχει οχυρωθεί ολόκληρη, σε ένα τεράστιο «πολυτεχνείο».

Οι αυτοκτονίες των ομολογιούχων , των άστεγων, των ανέργων, των μικρομεσαίων, έχουν γίνει η φωνή ΣΟΣ που εκπέμπουν στον υπόλοιπο κόσμο. Τα τανκς κατεβαίνουν στους δρόμους με επικεφαλείς τους Ευρωπαίους διοικητές μας και εκτελεστηκάριους  τους Εθνικούς κυβερνόντες, προκειμένου να διασφαλίσουν την κατοχή της χώρας, και να διαφυλάξουν τα «αισχρά» ήθη, που προδίδουν τους αγώνες, που έχει δώσει μέχρι σήμερα ο άνθρωπος , για να καλυτερεύσει τη θέση του στην ιστορία της ανθρωπότητας.

[quote text_size=”small”]

Οι δημοσκοπικές εταιρίες έρχονται, να επικυρώσουν την επικοινωνιακή προπαγάνδα των media και αποτελούν άλλο ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα στοχευμένης αλλοίωσης του κριτικών εγκεφαλικών κυττάρων του πολίτη, όταν η επιστήμη υπηρετεί τις ανάγκες της εξουσίας και όχι τις ανάγκες του ανθρώπου, όταν η επιστήμη προσφέρει καθαρή εκδούλευση στο σύστημα.

[/quote]

Και ενώ, η μεγάλη ποσοστιαία αδιευκρίνιστη ψήφος θα έπρεπε να βάζει σε σκέψεις και να αποκωδικοποιούνται και να μεταδίδονται στον κόσμο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της και να αποδίδεται η αλήθεια που οι υπόλοιποι επιστήμονες ,που εντρυφούμε στον ίδιο χώρο γνωρίζουμε, ότι  δηλαδή η χώρα είναι ένα καζάνι που βράζει και προσπαθεί να βρει τα βήματα εκκίνησης στην εξέγερση, ενάντια στην κατοχή που μας έχουν επιβάλλει,  οι επιστημονικάριοι διαμορφωτές της ανθρώπινης σκέψης  επιχειρούν να βάλουν επιστημονικά το νυστέρι και να αφαιρέσουν «το καρκίνωμα» της ελεύθερης, ανυπότακτης, ακηδεμόνευτης σκέψης…

Κόμματα, που δημιουργούνται και κατευθύνονται ειδικά, από το σύστημα του διεθνούς ορθολογικού νεοφιλελευθερισμού, για να λειτουργήσουν ως προχώματα στην αντίδραση του κόσμου απέναντι στον αποτροπιαστικό εξευτελισμό, την φτώχεια και να επιβάλλουν  συγκεκριμένες δομές ζωής και εργασίας  του Ευρωπαικού προλεταριάτου, ως αξιωματική συνθήκη συμμετοχικής επιβίωσης στο Ευρωπαικό γίγνεσθαι, των παιδιών μιας κατώτερης Ευρώπης, καθίστανται «βασιλικότεροι» της Βασιλικής Ευρώπης…

Το να είσαι ευρωπαιστής δεν είναι ιδεολογία . Το να είσαι ευρωσκεπτισκιστής δεν είναι ιδεολογία.

Το να διεκδικείς για τη χώρα σου είναι ιδεολογία. Το να μην υποτάσσεσαι στη πολιτική, οικονομική,  πνευματική και  προσωπική σκλαβιά είναι ιδεολογία. Το να αγωνίζεσαι ενάντια στην αδικία και την ανελευθερία και να εξεγείρεσαι είναι ιδεολογία. Το να τρομοκρατείς την τρομοκρατία είναι ιδεολογία…

Αγαπητοί συνέλληνες ,  η ψήφος μας, σε αυτές τις Ευρωεκλογές, είναι εξαιρετικά σημαντική, γιατί ήρθε η ώρα να γίνει  η αλλαγή στη πολιτική κατάρτιση του «πιστοποιητικού οικογενειακής μας  κατάστασης και σχέσης » με την Ενωμένη     Ευρώπη, γι’ αυτό και η ανάγκη συμμετοχής είναι μεγάλη, παρότι τα πράγματα δεν πρόκειται να διαφοροποιηθούν από τη μια μέρα στην άλλη.

Πρέπει όμως να δώσουμε τα μέσα στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο, να αλλάξει τις ισορροπίες και να σπάσει το μονοπώλιο της εξουσίας στις χώρες, που σήμερα διευθύνουν πολιτικά και οικονομικά την Ευρώπη.

Όσο δεν προκύπτει αυτό, η Ευρωπαική διακυβέρνηση δεν θα απορρέει  από μια πανευρωπαϊκή λαϊκή βούληση, αλλά από σκοτεινές ανίερες συμμαχίες ανάμεσα σε ηγέτες  διαπλεκόμενων πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων.

Όσο δεν γίνεται αυτό, θα εξακολουθούμε να μη γνωρίζουμε ποιος αποφασίζει  και τι αποφασίζει για μας και θα γινόμαστε έρμαια  μια δικτατορίας μη εκλεγμένων εξυπηρετητών, ενός συστήματος που ασκεί πολιτική και οικονομική τυραννία στον κόσμο, περιφρονώντας τις εθνικές δημοκρατίες.

Όσο μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή, τόσο πιο δύσκολο θα είναι για το ερμαφρόδιτο αυτό σύστημα,  να αγνοήσει τη βούληση των απανταχού Ευρωπαίων ψηφοφόρων. Η  ανάγκη για ανάπτυξη, μέσα από την ανθρώπινη αλληλεγγύη και την ισορροπημένη  πολιτική και οικονομική σχέση  μεταξύ των Ευρωπαικών κρατών, και όχι μέσα από τη στείρες πολιτικές  λιτότητας και καταδυνάστευσης της πολιτικής ελευθερίας των πιο αδύναμων εταίρων αυτού του Ευρωπαικού οργανισμού, αποτελεί επιτακτική ανάγκη επιβίωσης του σύγχρονου Έλληνα, του σύγχρονου Ευρωπαίου…

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο www.nobile.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου