ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Μοίρασε το

-Θέλουν να μας τα πάρουν όλα τσάμπα!

-Η αρχή έγινε με τα αεροδρόμια…

-Συνεχίστηκε με το ελληνικό…

-πρόσφατα με τον ΟΣΕ…

-Ακολουθεί ο Αστέρας Βουλιαγμένης και μετά σειρά έχει το ουράνιο, τα πετρέλαια, ο χρυσός, τα διαμάντια, τα μπριλάντια, λοιπά τιμαλφή που έχουμε καταχωνιασμένα στις θυρίδες και στα στρώματα…

-Πληροφορίες αναφέρουν, πως η απελευθέρωση των επαγγελμάτων στην Ελλάδα έγινε για να γεμίσουμε Γερμανούς οδοντίατρους που θα μας αντικαθιστούν -εν αγνοία μας- σε κάθε επίσκεψη, τις χρυσές μας θήκες με απλές πορσελάνινες βαμμένες στο χρώμα του χρυσού.

-Η νέα τάξη πραγμάτων, οι Εβραίοι, οι Μασόνοι, η λέσχη Bilderberg, οι Illuminati, μαζί με τους ισχυρότερους τραπεζίτες και οικονομικούς παράγοντες αυτού του πλανήτη, μας έχουν φέρει σε αυτή τη θέση για να μας τα πάρουν όλα τσάμπα!

-Οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι μας δάνεισαν καμιά 400αριά δις με τα ληστρικά επιτόκια του 0,5% – 1% και διάρκεια αποπληρωμής έως 30 έτη, για να κρατούν υποδουλωμένο τον Ελληνικό λαό τον οποίο ψεκάζουν για να γίνεται δεκτικός σε αυτό το ξεπούλημα και να μην αντιδρά

Φυσικά, ποτέ μου δε κατάλαβα γιατί αυτά τα χημικά δεν έχουν καμία επίδραση στους συνδικαλιστές και τους Δ.Υ που κάθε μέρα τους βλέπουμε να παραλύουν την όποια οικονομική ζωή έμεινε στο κέντρο των Αθηνών ή γιατί δε δέχονται αδιαμαρτύρητα ή με μία οικειοθελή πρόταση τους, τις μειώσεις των μισθών και των συντάξεων ώστε επιτέλους οι κακοί τοκογλύφοι να μη ησυχάσουν και να μη χάσουν το τοκογλυφικό επιτόκιο του 0.5%.

Ποτέ μου δε κατάλαβα γιατί αυτά τα χημικά, επί πέντε χρόνια δε λειτούργησαν στο γιό του υπουργού και τη παρέα του που έκαιγαν με τη πρώτη ευκαιρία την Αθήνα. Εικάζω πως θα γνώριζε το πρόγραμμα των ψεκαστικών Boeing και φρόντιζε να φορά την αντιασφυξιογόνα μάσκα του στη καφετέρια, στη βόλτα του και φυσικά στο κρεβάτι του.

Πως επίσης τα ίδια χημικά δε λειτούργησαν στις εκλογές του 2015 και στο δημοψήφισμα, αφού σύμφωνα με τους παντογνώστες και ενημερωμένους συνομωσιολόγους φίλους μας, τα ξένα κέντρα ήθελαν την άνοδο της Ν.Δ. στην εξουσία και την επικράτηση του «ΝΑΙ».

Ποτέ δε κατάλαβα Γιατί να μας δώσουν 400 δις, να μας διαγράψουν 180, και να μας δανείζουν με ρίσκο και δε διέθεσαν αυτά τα χρήματα για να αγοράσουν ότι ήθελαν από την αρχή ακριβότερα και παράλληλα να έχουν γύρω τους, οικονομικά εύρωστους καταναλωτές.

Ποτέ δε κατάλαβα γιατί αφού το σχέδιο ήταν η εξαθλίωση της Ελλάδας, δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία να μας στείλουν ανεξέλεγκτα στη δραχμή και εκεί να δεις μεζονέτες με 2-3.000 ευρώ και εκτάσεις ολόκληρες Αιγιαλού με 20.00-30.000…

Ποτέ δε κατάλαβα γιατί οι «αιμοδιψείς» πολυεθνικές που θέλουν να μας κινεζοποιήσουν, ώστε να εργαζόμαστε «τσάμπα», δίνουν τους μεγαλύτερους μισθούς αυτή τη περίοδο και παχυλά bonus παραγωγικότητας, παρέα με τους φοροφυγάδες εφοπλιστές.

Ειλικρινά, δε μπόρεσα ποτέ να καταλάβω πως γίνεται όλα τα σκοτεινά κέντρα αποφάσεων της νέας τάξης πραγμάτων και όλοι οι δισεκατομμυριούχοι του πλανήτη που σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους φίλους μας, προκαλούν πολέμους, ρίχνουν δίδυμους πύργους, δολοφονούν προέδρους χωρών, ανοιγοκλείνουν τράπεζες, κ.τ.λ. ,να μας έχουν στοχοποιήσει και εμείς ακόμα να αντιστεκόμαστε σαν το μικρό γαλατικό χωριό αλλά χωρίς το μαγικό ζωμό!

Το κυριότερο που δεν έχω καταλάβει όμως, είναι το εξής:

-Πως στο καλό γίνεται, όταν μια Γερμανική εταιρία π.χ. αγοράζει κάτι ή κάνει μια επένδυση στην Ελλάδα, αυτό να θεωρείται ξεπούλημα, προδοσία, συνωμοσία κ.τ.λ. ενώ όταν ένας Έλληνας κάνει ένα εργοστάσιο ή μια βιοτεχνία στη Βουλγαρία π.χ., εξυβρίζεται από τους ίδιους συνωμοσιολόγους, για το λόγο του ότι «κάνει τους Βούλγαρους μάγκες»!

-Το πιάσατε;

-Πάμε άλλη μια φορά….

Ο Γερμανός έρχεται να μας εκμεταλλευτεί στην Ελλάδα, τα αγοράζει τσάμπα και θα δίνει μισθούς Κίνας!

Ενώ ο Έλληνας όταν πάει σε άλλη χώρα να κάνει επένδυση, «τους κάνει μάγκες» με τα λεφτά του!!!

Οι Γερμανοί σαν η δυνατότερη οικονομία της Ευρωζώνης, είναι λογικό να έχουν παρουσία σε πολλές χώρες, όπως εμείς είχαμε κάποτε -έστω και λόγω φούσκας-, παρουσία σε όλα τα Βαλκάνια, μέσω τραπεζών, τηλεπικοινωνιών, βιοτεχνιών, και εταιριών εξαγωγών.

Αν ακόμα διαφωνείτε, σκεφτείτε το εξής:

-Ποιο από τα παρακάτω άρθρα θα είχε τις περισσότερες κοινοποιήσεις;

1. ΣΟΚ: Οι κρυφές καταθέσεις και η τεράστια ακίνητη περιουσία του Μαρινόπουλου στο Κατάρ!

Ή

2. Ο όμιλος Βαρδινογιάννη κάνει δωρεά 2.5 δις στο χαμόγελο του παιδιού;

Στη δεύτερη περίπτωση, θα το διασταυρώναμε από 5 μεριές για να καταλήξουμε στο σοφό και αυθαίρετο συμπέρασμα πως ο κ. Βαρδινογιάννης το κάνει επειδή θα εκπέσουν από τη φορολογία! Φυσικά το ίδιο θα γινόταν και με μία επένδυση που αργότερα θα του προσέφερε απόσβεση της δαπάνης και κέρδος, αλλά αυτά…. Είναι ψιλά γράμματα….

-Δεν έχουμε καμία γνώση υποχθόνιων σχεδίων και αποδείξεις σκοτεινών συνωμοσιών!

-Δεν μαζεύονται κάθε βράδυ σε ένα σκοτεινό δωμάτιο υποχθόνιοι τύποι με σκοπό να μας εξοντώσουν!

Μας βολεύει στη πλειοψηφία μας να πιστεύουμε πως όλα είναι σχεδιασμένα και κανονισμένα από τους «άλλους». Έτσι αποφεύγουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

-Πόνεσε;

-Δε πειράζει…. Ας δούμε όλοι μαζί την αλήθεια και ας πονέσει:

-Δε μας ψεκάζουν…

-Παραδεχτείτε το….

-Απλά Είμαστε ΗΛΙΘΙΟΙ.

Το μόνο που έχουμε, είναι μία τάση προς τη συνωμοσιολογία, στη αναπαραγωγή ανεπιβεβαίωτων πληροφοριών, που κάνει κάποια sites βγάζουν φράγκα με τα «κλίκ» μας.

Και φυσικά:

-πρόσβαση στο ίντερνετ!!!

Πάμε τώρα, όλοι μαζί να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο με τις απλές, καθημερινές μας αποφάσεις και συμπεριφορές! Ξεκινώντας από ένα χαμόγελο αύριο το πρωί στο συνάνθρωπό μας μέχρι τη ψήφο μας…

ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ….

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου