ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ “SOCIAL MEDIA IN BUSINESS”

Μοίρασε το

Με τίτλο «Social Media in Business: Καλές πρακτικές για να αναπτύξετε την επιχείρηση σας» η Ananas διοργανώνει ένα τετράωρο εξειδικευμένο επαγγελματικό σεμινάριο, με στόχο να βοηθήσει επαγγελματίες μέσα από παραδείγματα και καλές πρακτικές να καταλάβουν πως μπορούν να διαμορφώσουν τον σύγχρονο «χαρακτήρα» της επιχείρησης τους αξιοποιώντας online εργαλεία και τακτικές social media marketing και να αναπτύξουν τις δραστηριότητες τους.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου τις ώρες 17.00 – 21.00 μμ στη Λ. Συγγρού 40 στα γραφεία της Marketing for you. Πληροφορίες στο τηλ. 210-9246770 κα Έλενα Καραγεώργη, e-mail ananasa@otenet.gr.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους και παλιούς επιχειρηματίες που θέλουν να επιλέξουν τους κατάλληλους συνεργάτες και να οργανώσουν σωστά και ολοκληρωμένα το marketing της εταιρείας τους μέσω των social media αλλά και σε στελέχη εταιρειών που θέλουν να αξιοποιήσουν τα social media στην καθημερινή λειτουργία τους ώστε να προσεγγίσουν περισσότερους πελάτες. Η ανάπτυξη του γίνεται σε τέσσερις άξονες (στρατηγική και προγραμματισμός, εργαλεία και καλές πρακτικές, μέτρηση απόδοσης και ενέργειες online promotion, διαχείριση της καθημερινότητας στα social media και βασικοί κανόνες στη διαχείριση κρίσεων) και επιδιώκεται η συμμετοχή και ο δημιουργικός διάλογος με τους συμμετέχοντες.

Εισηγητής θα είναι ο κ. Γιάννης Π. Τριανταφύλλου, έμπειρος ανώτερος διευθυντής μάρκετινγκ και ανάπτυξης με περισσότερα από είκοσι χρόνια εμπειρίας στη δημιουργία, οργάνωση και διοίκηση εταιρικών σχημάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ο οποίος δραστηριοποιείται στα social media από το 2006 και από το 2008 έχει ιδρύσει το γραφείο συμβούλων “TO ATOMO Consulting Services” και προσφέρει σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες εξειδικευμένες Β2Β και B2C υπηρεσίες social media marketing, content engineering και επιχειρηματικής ανάπτυξης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου