ΓΕΩΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ – TERRARISM

Μοίρασε το

Το Boeing 777 της Μαλαισιανής αεροπορικής εταιρίας, στο οποίο επέβαιναν 239 επιβάτες, χάθηκε ξαφνικά τις πρώτες πρωινές ώρες της 8ης Μαρτίου, χωρίς να εκπέμψει κανένα σήμα κινδύνου.

Οι αστυνομικές αρχές της Μαλαισίας, που ερευνούσαν την μυστηριώδη εξαφάνιση της πτήσης ΜΗ370, στάθηκαν μη επαρκείς για να διαγνώσουν από την αρχή, ότι το Boeing 777 άλλαξε σκόπιμα πορεία.

Και τότε ήρθε η «Αμερικάνικη βοήθεια», ως από μηχανής Θεός, να υποστηρίξει τις προσπάθειες της Μαλαισιανής Κυβέρνησης ,να ανακαλύψει ότι ανθρώπινο χέρι είχε απενεργοποιήσει τα συστήματα επικοινωνιών του αεροσκάφους.

Εντελώς «τυχαία», δύο μέρες πριν χαθεί το Boeing, η υπηρεσία πολιτικής αεροπλοΐας  των ΗΠΑ, είχε εκδώσει μια πολύ σημαντική ανακοίνωση που αφορά στα αεροσκάφη αυτά, ότι κινδυνεύουν από απότομη αποσυμπίεση στο πιλοτήριο.

Κι αφού επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια, Κινέζοι μάρτυρες αναλαμβάνουν την ευθύνη, γιατί όλα πάντα γίνονται στο όνομα της θρησκείας και του εθνικισμού (βλέπε Οσάμα Μπιν Λάντεν), με αντίστοιχο ηλεκτρονικό μήνυμα : «Σκοτώσατε έναν της φυλής μας, θα σκοτώσουμε 100 δικούς σας…».

Με λίγα λόγια, η εξαφάνιση του αεροπλάνου ήταν προμελετημένη τρομοκρατική ενέργεια, με έτοιμο σενάριο και ατάκες  θυμάτων όπως και θυτών, με τον ίδιο στόχο να χρησιμοποιηθεί ως πύραυλος κρουζ, όπως έκαναν οι τρομοκράτες της 11ης Σεπτεμβρίου, με τα σκηνικά στημένα, προσανατολισμένα πάλι στη Δύση, μόνο που τώρα η απειλή είναι Κινέζικης προελεύσεως-  «MadeinChina»!

Το στενό θαλάσσιο πέρασμα Μαλαισίας-Ινδονησίας που ενώνει τον Ειρηνικό Ωκεανό με τον Ινδικό, αποτελεί  είναι πέρασμα μεγάλης γεωστρατηγικής σημασίας, για τις ΗΠΑ που στοχεύουν μέσω της  γεωπολιτικής κατοχής Ασίας – Ειρηνικού να παρεμποδίσουν την Κίνα να εξελιχθεί σε παγκόσμια υπερδύναμη και ταυτόχρονα να καλύπτει τα νώτα της Ρωσίας , καθώς και να ελέγχουν όλες τις εμπορικές και πετρελαϊκές συναλλαγές ,μεταφέροντας στρατιωτική δύναμη στο συγκεκριμένο πέρασμα…

Την ίδια στιγμή που συμβαίνουν όλα αυτά, καταρρέουν  δύο μεγάλα κτίρια από έκρηξη στο Χάρλεμ των ΗΠΑ και στοιχίζουν  τη ζωή σε 8 ανθρώπους  (ΤΟ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ).

Την ίδια στιγμή, το δημοψήφισμα στην Κριμαία βγάζει 97% υπέρ της ένωσης με τη Ρωσία. Την ίδια στιγμή που η « καημένη » Δύση υποφέρει και απειλείται από όλους, ο πιλότος του Μαλαισιανού αεροπλάνου  κατηγορείται, ότι η ακτιβιστική του δράση συνδέεται άμεσα με την αεροπειρατεία,  που έχει ως λογική συνέπεια την τρομοκρατική ενέργεια.

[quote text_size=”small”]

Έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι άλλο θα συμβεί, σε μια εποχή που η προβοκάτσια έχει εξελιχθεί σε στρατηγική εξόντωσης της ανθρώπινης αντίδρασης, απέναντι στην κατεστημένη πολιτική και οικονομική εξουσία επί του πλανήτη.

[/quote]

Έχω μεγάλη περιέργεια να δω, εν τοις πράγμασι πια, την ποινικοποίηση του ακτιβισμού, που φαίνεται ότι έχει αρχίσει να γίνεται επικίνδυνος για τα σχέδια όσων σχεδιάζουν να κτητορεύσουν το μέλλον μας.

Έχω μεγάλη περιέργεια να δω το φως που θα πέσει από τα τωρινά θλιβερά εγκλήματα στα εγκλήματα του παρελθόντος , και θα αποκαλύψει τι πραγματικά συνέβηκε στις 11 Σεπτέμβρη του 2001.

Έχω μεγάλη περιέργεια να δω, σε μια εποχή που η προβοκάτσια αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα όπλα της μαχητικής προπαγάνδας στην ψυχολογία της μάζας, εξαιτίας των πολιτικών και οικονομικών κρίσεων και σπέρνει το θάνατο με τα συνθήματα της «προστασίας επί της ειρήνης», πόσο καλά πουλάει  η τρομοκρατία, που τείνει να γίνει πολυεθνικό προϊόν και να παίζει με τη μοίρα των λαών…

ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΔΩ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΓΕΩΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ…

Το άρθρο δημοσιεύεται στο www.nobilis.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου