Ή “ΚΟΒΟΥΜΕ” ΧΡΗΜΑ Ή ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ

Μοίρασε το

Η…γερμανοποίηση της Ευρώπης (ένα Δ’ Ράϊχ) καθώς είναι σε πλήρη εξέλιξη από Μέρκελ-Σόϊμπλε κ.α. οδηγεί αναπόφευκτα τώρα σε δραματικες αποφάσεις (καθώς η ευρωζώνη δέχεται άγριο σφυροκόπημα να καταρρεύσει).

Η βουλιμία τους, μπορεί να τους καταστρέψει τελικά (μαζί φυσικά και “το μαγαζί” που λέγεται Ευρωζώνη και Ε.Ε.). Εαν δεν τυπώσει χρήματα η Γερμανία – συγνώμη η Ε.Ε. – (που κερδοσκοπεί ασύστολα σε βάρος των λαών της Ευρώπης, έβγαλε μόνο τα τελευταία 2 χρόνια πάνω απο 20 δις ευρώ απο την διαφορά επιτοκίων που μας δανείζει), όπως κάνουν Ρωσία, ΗΠΑ, Κίνα, Αυστραλία, Καναδάς κ.α. το μαγαζί θα διαλύσει (και η Γερμανία θα γυρίσει στο 1945).

Δεν μπορεί άλλο να στραγγαλίζει τους λαούς, με πρώτο και καλύτερο τον Ελληνικό. Την Τρίτη θα γνωρίζουμε εαν το Βερολίνο θα “σφραγίσει θετικά” την επιστολή Σαμαρά για να μας δώσουν το…δάνειο της 6ης δόσης και να αρχίσει η υλοποίηση της συμφωνίας της 27ης Οκτωβρίου (κάτι που φαίνεται θα γίνει, αφού εαν δεν γίνει το μαγαζί θα διαλύσει μια ώρα αρχύτερα…). Ηθελαν την “υπογραφή” προκειμένου να εκθέτουν διεθνώς τις “ελληνικές υπογραφές” (σε κάθε επίπεδο) ως…αφερέγγυες… Ενας άθλιος και ελεεινός εκβιασμός δήθεν “εταίρων”…(που δυστυχώς δεν μπορούσε να αποφύγει ο Α.Σαμαράς – εξαιτίας και πολύ κακών συμβουλών).

Αυτή την ώρα 1) να πάρουμε την 6η δόση 2) να υλοποιηθεί η συμφωνία του Οκτωβρίου τάχιστα 3) να τυπώσει χρήματα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα εντος του έτους και να αποκατασταθεί η ρευστότητα. Διαφορετικά το μαγαζί που λέγεται Ε.Ε. και Ευρωζώνη το πιθανότερο είναι οτι θα πάψει να υφίσταται. Ας ελπίσουμε οτι η Γερμανία θα σκεφθεί οτι θα ξαναγυρίσει και η ίδια στο…1945!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου