Ποια …Δημοκρατία έθιξε η Παναγία;

Ο Κωνσταντίνος Συλιγάρδος αναφέρεται σε όλους όσοι λύσσαξαν από την εικαστική σύνθεση στη Βουλή για τις Ένοπλες Δυνάμεις που έχουν προστάτιδα τους την Παναγία. Και αναρωτιέται ποια Δημοκρατία τους έθιξε το γεγονός; new deal

Μοίρασε το

Ο Κωνσταντίνος Συλιγάρδος αναφέρεται σε όλους όσοι λύσσαξαν από την εικαστική σύνθεση στη Βουλή για τις Ένοπλες Δυνάμεις που έχουν προστάτιδα τους την Παναγία. Και αναρωτιέται ποια Δημοκρατία τους έθιξε το γεγονός;


Πολλοί λύσσαξαν από την εικαστική σύνθεση στη Βουλή για τις Ένοπλες Δυνάμεις ανήμερα της γιορτής της Παναγίας.

Έχουν αλλεργία σε θρησκεία και Ένοπλες Δυνάμεις και δεν το έκρυψαν ποτέ άλλωστε.

Άσε που πολλοί απ’ αυτούς είναι ως γνήσιοι εκπρόσωποι της Τουρκίας εσωτερικού υπέρ του Ισλάμ και των γενίτσαρων.

Αντίστοιχη είναι και η αντίληψη τους περί Δημοκρατίας.

Όσο για τέχνη …Ας θυμηθούμε τα παλλόμενα πέη του χρυσοπληρωμένου καλλιτέχνη που μάζεψαν. Ή τις ποιητικές συλλογές του συντρόφου Κουράκη.

Αν έβαζαν άλλα θέματα πιο ιδιαίτερα(…) και “διαφορετικά” ή κάνενα Κουφοντήνα θα κάνανε χαρές και πανηγύρια.

Για να μην θυμηθώ τα κλαρίνα του Πάνου Καμμένου στο Σύνταγμα σε εθνική επέτειο. Τα οποία δεν ήταν απλά αποδεκτά. Αλλά στολίστηκαν με διθυραμβικές κριτικές από τα δικά τους πάντα μέσα.

Ότι δεν το νιώθουν δικό τους οι σύντροφοι, και δεν το ορίζουν, είναι ενοχλητικό και πρέπει να καεί στην πυρά. Όπως οι αθώοι της Marfin Bank που κατά τους δολοφόνους τους, εγκλημάτησαν επειδή εργάστηκαν σε μέρα απεργίας. Για τέτοια Δημοκρατία μιλάμε.

Οι γνωστές αλλεργίες στις αξίες και τις έννοιες περί πατρίδας σημαίας γλώσσας θρησκείας οικογένειας παρελάσεων δεν τους εγκατέλειψαν ποτέ. Και τώρα φούντωσαν ανεξέλεγκτα.

Έλα Παναγία μου…!!!

Όταν είναι να βγούμε με στειλιάρια να βαρέσουμε κάνα αστυνομικό που παίζει το κεφάλι του για 800€. Όταν είναι να κάνουμε εκστρατεία με μολότοφ για να κάψουμε και να λεηλατήσουμε δημόσια περιουσία και τα μαγαζάκια του μεροκαματιάρη. Όταν είναι να σκορπίσουμε τον θάνατο με βόμβες, είναι όλα μέλι. Είναι όλα ιδανικά και ιδεώδη. Και ίσως ακόμα έχουν και ηθικό πλεονέκτημα.

Ακόμη και ο Αξαρλιάν λένε οι ίδιοι αυτοί που σήμερα κουνούν δάχτυλο, ήταν μια τυχαία παράπλευρη απώλεια…

Ένα μάτσο (γιατί δεν είναι παραπάνω ) φασίστες, τρομοκράτες και τραμπούκοι κάνανε τη χώρα μπάχαλο τα τελευταία χρόνια. Με τις ιδέες τους και τις βρώμικες δουλειές τους από τις ΜΚΟ μέχρι τους χασικλήδες και τα πρεζάκια που μπαινοβγαίνανε άπλυτοι στα Υπουργεία και πιο ψηλά.

Ευτυχώς πλέον τους έχουν πάρει χαμπάρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου