Επένδυση στο παλαιό ΠΑΣΟΚ

Ο Λουκάς Γεωργιάδης επισημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πλέον επένδυση στο παλαιό ΠΑΣΟΚ. Στο πιο άρρωστο τμήμα της κοινωνίας που αναζητεί το βόλεμα, την ρεμούλα και τον παρασιτισμό. Ο στόχος πλέον είναι εκμαυλισμός με κάθε κόστος και τρικλοποδιές στον …επόμενο. new deal σκίτσο Θοδωρής Μακρής

Μοίρασε το

Ο Λουκάς Γεωργιάδης επισημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πλέον επένδυση στο παλαιό ΠΑΣΟΚ. Στο πιο άρρωστο τμήμα της κοινωνίας που αναζητεί το βόλεμα, την ρεμούλα και τον παρασιτισμό. Ο στόχος πλέον είναι εκμαυλισμός με κάθε κόστος και τρικλοποδιές στον …επόμενο.


Η χώρα έχει μπει σε μια άτυπη και ανεπίσημη προεκλογική περίοδο. Έτσι, ακούμε σε καθημερινή βάση διάφορα σχέδια και διάφορες εξαγγελίες από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα σε αυτές περιλαμβάνονται “παροχές”, όπως το μειωμένο ωράριο των δημοσίων υπαλλήλων! Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον των ψηφοφόρων του κατά τις προηγούμενες εκλογές με ψιχία και πάσης φύσεως διευκολύνσεις.

Επένδυση στο παλαιό ΠΑΣΟΚ

Η σημερινή κυβέρνηση συνεχίζει να κινείται στην πεπατημένη. Ο σημερινός ένοικος του Μαξίμου επιδιώκει να… ξυπνήσει σε αρκετούς αριστερούς και… μη δεξιούς ότι αποτελεί τη συνέχεια του Ανδρέα Παπανδρέου. Άλλωστε, έχει κάθε λόγο να πιστεύει κάτι τέτοιο. Από τη στιγμή που το παλαιό 4% του ΣΥΡΙΖΑ έχει συρρικνωθεί κάτω του 1%. Και ταυτόχρονα είχε απορροφήσει το 80% του παλαιού ΠΑΣΟΚ. Σε αυτό το… αρρωστημένο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας απευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Η πρωτιά του άλλοτε πρωτοπαλίκαρου του Τσοχατζόπουλου, Κοτσακά στη νέα κεντρική επιτροπή, δείχνει ότι το… νέο του ΣΥΡΙΖΑ είναι η πιο χυδαία εκδοχή του παλιού!

Το πιο άρρωστο τμήμα της ελληνικής κοινωνίας είναι αυτό που αναζητεί το βόλεμα, τη ρεμούλα, τη μειωμένη απόδοση, τον παρασιτισμό. Αυτοί ήταν που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ το 2015, “πιστεύοντας” στα ασύστολα ψεύδη του σημερινού ενοίκου του Μαξίμου. Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, ήταν κάμποσοι αυτοί που δεν υπέκυψαν στην παραπλάνηση, αφού είχε υπογραφεί το Τρίτο Μνημόνιο. Αυτοί που παραπλάνησαν τόσους και τόσους πολίτές το 2015, θέλουν σήμερα να τους εκμαυλίσουν. Πουλάνε παρασιτισμό αδιαφορώντας για το τι πραγματικά έχει ανάγκη η χώρα. Τώρα, οι σημερινοί τύποι που κυβερνούν δεν σκέφτονται το αύριο της χώρας. Σκέφτοναι πώς θα βάλουν… τρικλοποδιές στον επόμενο.

Εκμαυλισμός με κάθε κόστος

Όσο παραμένει αυτή η κυβέρνηση τόσο πιο μεγάλο γίνεται το κόστος για τον λαό. Ακόμη χειρότερη είναι η πρακτική που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ για να εκμαυλίσει ειδικές κατηγορίες του εκλογικού σώματος, όπως είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι. Το ίδιο ισχύει και με τα… ψίχουλα της ντροπής προς πολίτες που δοκιμάζονται. Ή έχουν μάθει να ζουν στη μιζέρια και τον παρασιτισμό. Ακολουθώντας την πορεία της κοροϊδίας, της εξαπάτησης και της παραπλάνησης, ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε στον αστερισμό της πλήρους ανηθικότητας. Πολιτεύεται με θράσος. Φτωχοποιεί και εξαθλιώνει. Δεν έχει την ελάχιστη τσίπα για να ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες. Και τα στελέχη του δεν έχουν ψήγματα ανθρωπιάς ακόμη και την ώρα τραγωδιών όπως στο Μάτι.

Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν εισέλθει στο τελευταίο στάδιο της ανηθικότητας. Είναι το σημείο εκείνο όπου μεγιστοποιούνται ο παρασιτισμός και η φαυλότητα. Όλα αυτά διαμορφώνουν συνθήκες εκδήλωσης αλαζονικών συμπεριφορών, όπως ενός συγκεκριμένου τύπου (κυριολεκτικά και μεταφορικά…). Είναι ο τύπος αυτός που ευελπιστεί σε επανεκλογή μόνο εφόσον κλειστούν όλοι οι… αντιφρονούντες στη φυλακή! Και ας μην φταίνε. Μιλάμε για φασίστες του αισχίστου είδους. Και με… συναισθήματα ανάλογα του Μαντούρο, στη χώρα του οποίου λιμοκτονούν εκατομμύρια πολίτες. Αρκεί να είναι καλά το καθεστώς…

Η σημερινή κυβέρνηση είναι ό,τι πιο χυδαίο και ευτελές έχει εμφανιστεί στη χώρα. Οι πολίτες καλούνται στις επόμενες εκλογές να πάρουν μια σπουδαία απόφαση. Να αφήσουν τους λίγους να βολεύονται παρασιτικά και να γυρίσουν σελίδα ατενίζοντας πιο θετικά και δημιουργικά το δικό τους μέλλον, όπως και των επόμενων γενεών. Το αποτέλεσμα της κάλπης πρέπει να είναι καταδικαστικό για τους σημερινούς εγκληματίες. Όμως, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να είναι καθολική η αποδοκιμασία τους. Όσοι τους ψηφίσουν, τότε πρέπει να ξέρουν ότι είναι συνένοχοι στην ανηθικότητα των σημερινών κυβερνώντων. Όμοιος ομοίω αεί πελάζει…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου