ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ

Μοίρασε το

της ΕΛΕΝΗΣ ΣΥΝΔΟΥΚΑ

Δυόμιση χρόνια τώρα, μανιωδώς προσπαθούν να μας πείσουν, ότι για την σημερινή εικόνα της Ελλάδας, φταίει ο κακός μας εαυτός, ο μεγάλος αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων, οι ‘’παράλογες’’ διεκδικήσεις των διαφόρων συντεχνιακών ομάδων, οι πολλές και ”αλόγιστες” κοινωνικές παροχές, οι επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι, οι ‘’πλουσιοπάροχα’’ αμειβόμενοι υπάλληλοι του ιδιωτικού τομέα.

Ακόμη φταίει η εγγενής αδυναμία του έθνους να πειθαρχήσει σε βασικές δημοκρατικές αρχές και αξίες και τέλος το γεγονός ότι ‘’μαζί τα φάγαμε’’.Έτσι δούλεψε, και ακόμη και σήμερα έτσι δουλεύει η προπαγάνδα. Με τα ψεύδη, τον αποπροσανατολισμό από τα πραγματικά αίτια της κρίσης και τέλος την καλλιέργεια τρόμου στους πολίτες, ακόμη και στους βουλευτές, με το να θέτει ψευτοδιλήμματα. Η αλήθεια βέβαια είναι τελείως διαφορετική. Τίποτε από τα παραπάνω δεν ευθύνεται για την δημοσιονομική κατρακύλα της χώρας στα έσχατα σημερινά σημεία.

Η απόδειξη για του λόγου το αληθές έρχεται από τα πιο επίσημα χείλη με τον πιο επίσημο τρόπο: ‘’Ακόμη κι αν τα διορθώναμε όλα αυτά τα προαναφερόμενα δεν θα καταφέρναμε παρά μόνο το 2021 να επανέλθουμε στα δημοσιονομικά επίπεδα του 2009’’, τότε δηλαδή που όλα τα ‘’κακά’’ της μοίρας μας βρισκόταν στο απόγειο τους. Με μια ουσιώδη διαφορά βέβαια, θα έχουμε απολέσει πλήρως την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία και κάθε εθνικό περιουσιακό στοιχείο.

Επιπλέον, πέρα και πάνω από τις όποιες δηλώσεις, η καθημερινότητα είναι η πλέον αδιάψευστη απόδειξη του αποπροσανατολισμού που υφιστάμεθα συνολικά ως κοινωνία, καθώς όχι μόνο δεν σωνόμαστε αλλά ο Γολγοθάς για τους πολίτες δεν έχει τέλος, αφού κάθε μέτρο που λήφθηκε απέτυχε παταγωδώς να δώσει λύσει στο πρόβλημα.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πλέον ότι πρόκειται για τεχνητή κρίση η δημιουργία της οποίας οφείλεται στην ακόρεστη επιθυμία των ισχυρών για κυριαρχία και συνεχή πλουτισμό, παρά στον ελληνικό λαό και τις εγγενείς αδυναμίες του.

Σύμφωνα και με τις πρόσφατες αποκαλύψεις, η κυβέρνηση Γ. Α. Παπανδρέου συνειδητά αρνήθηκε την ομαλή χρηματοδότηση του κράτους με ευνοϊκούς όρους. Με όρους που δεν θα δημιουργούσαν ουσιαστικό πρόβλημα στους πολίτες, αλλά θα έδιναν και το χρόνο για na διορθωθούν τα κακώς κείμενα. Το έκανε με ένα και μοναδικό σκοπό, να μας καθυποτάξει στους Σύγχρονους Κατακτητές.

Δεν χρειάζεται να εντρυφήσει κανείς σε οικονομικές θεωρίες για δει το αυτονόητο. Η συνέχιση της ίδιας πολιτικής, με την εφαρμογή της ίδιας συνταγής μας οδηγεί, ως κράτος και ως έθνος, με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή.

Η ευκαιρία που παρουσιάζεται σήμερα δείχνει να είναι μοναδική από εποχής ιδρύσεως του ελληνικού κράτους.  Με την ψήφο μας, μπορούμε να απαλλαγούμε από το εφιαλτικό πολιτικό σύστημα και τους ιδιοτελείς εκφραστές του που μας έφεραν ως εδώ και ταυτόχρονα να διορθώσουμε όλα τα κακώς κείμενα με αλλαγή της νοοτροπίας μας. Βασικές προϋποθέσεις για την επιτυχία του εγχειρήματος είναι, η αλλαγή του Θεσμικού Πλαισίου που επιτρέπει τη γένεση εκτροπών και η παραδειγματική τιμωρία όσων ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση.

 Η Ελένη Ευθ. Συνδουκά είναι υποψήφις Βουλευτής στη Β΄ Αθήνας με το κόμμα “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου