ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΥΤΟ-ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΛΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Μοίρασε το

Μια πολύ προχωρημένη προσέγγιση στην σεξουαλική εκπαίδευση εφαρμόζει περιοχή της Ισπανίας, που μαθαίνει στα παιδιά των σχολείων την «αυτό-ανακάλυψη και την αυτό-ικανοποίηση.»

Η καμπάνια στοχεύει στους νέους μεταξύ 14 και 17 ετών και εστιάζει στην παροχή συμβουλών για τον αυνανισμό. Το βασικό σλόγκαν της είναι «η ικανοποίηση είναι στα χέρια σας».

Φυσικά, η καμπάνια της τοπικής κυβέρνησης της Εξτρεμαντούρα, έχει προκαλέσει την οργή της ισπανικής καθολικής εκκλησίας και των συντηρητικών ΜΜΕ.

Μια εφημερίδα της Βαρκελόνης, έγραψε χαρακτηριστικά: «Μπορεί να έχουμε τους περισσότερους νέους ανέργους στην Ισπανία αλλά είμαστε οι καλύτεροι στην μαλακία.»

Η επικεφαλής του συμβουλίου νέων της περιοχής, που έχει αναλάβει την πρωτοβουλία, τόνισε ότι τα μαθήματα της εκστρατείας θα μπορούσαν να αποδειχθούν πολύτιμα και για τους ενηλίκους και εντάσσονται στην ευρύτερη εκπαιδευτική προσπάθεια για τους μηχανισμούς του αυνανισμού.

«Τα μαθήματα βασίζονται στις έννοιες της αυτοεκτίμησης, της αυτοπεποίθησης και της ανατομίας και φυσιολογίας ανδρών και γυναικών.»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου