ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Μοίρασε το

Τα μυστικά της συγγραφικής τέχνης, γνώσεις, τεχνικές εφαρμογές, πρακτικές ασκήσεις και θεωρία αποκαλύπτονται στο εργαστήρι συγγραφικής τέχνης “Μαρίας Γούσιου” που θα ξεκινήσει να λειτουργεί για 6η χρονιά, από την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου.

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ:

Μια πληθώρα από «εργαλεία» που απώτερο σκοπό τους έχουν να αναπτύξει ο καθένας μας, εκείνες τις δεξιότητες, τα προσόντα και τις δυνατότητες που θα κάνουν την ζωή του ως συγγραφέα πιο εύκολη, μα πάνω απ’ όλα πιο εμπνευσμένη και παραγωγική.  Φανερώνοντας ταυτόχρονα πως όποιος αγαπάει την συγγραφή ή θέλει απλά να δοκιμάσει, έχει ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ και ΕΠΙΛΟΓΕΣ που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα.

ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ: 

Πολύτιμες Πρακτικές Συμβουλές, Εμβάθυνση, Εργαλεία, Ασκήσεις, Θεωρία, Τεχνικές και Μεθόδους για ΟΛΑ τα θέματα που σχετίζονται με την συγγραφή: Πλοκή & Αφήγηση, Ήρωες, Πρώτο ή τρίτο πρόσωπο, Διάλογος & Μονόλογος, Περιγραφή, Προσωπικό στυλ συγγραφής, Επιμέλεια, Που να βρεις ιδέες περί συγγραφής, Πώς να αναπτύξεις τις ιδέες μου, Πως η ανάγνωση βοηθάει την συγγραφή, Πως το χόμπι της συγγραφής γίνεται επάγγελμα, (εάν το επιθυμείς), Τι να κάνεις με τις ιδέες και σημειώσεις σου, και άλλα.

ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ:

Όλοι όσοι αγαπούν και σχετίζονται με την συγγραφή είτε για προσωπικούς, είτε για επαγγελματικούς λόγους.  Όλοι όσοι θέλουν να δοκιμάσουν αν υπάρχει μέσα τους το ταλέντο. Όλοι όσοι θέλουν να ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο των λέξεων.

ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ

Η Μαρία Γούσιου, Συγγραφέας – Προπονήτρια Συγγραφής (Writing Coach). Πτυχιούχος Συγγραφικής Τέχνης — Δημιουργικής Γραφής του Πανεπιστημίου Καλών Τεχνών, της Ακαδημίας Συγγραφέων & του Ανοιχτού Πανεπιστημίου – Όλα με έδρα την Αγγλία.  Συγγραφέας των best-sellers Μυθιστορημάτων: «ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΡΑΙΔΕΣ», «ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ» και υπό έκδοση το μυθιστόρημα: «ΟΥΡΑΝΙΑ ΣΑΓΗΝΗ» και ο Οδηγός/Εγχειρίδιο: «ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ».  Εισηγήτρια Σεμιναρίων και Εργαστηρίων Συγγραφικής Τέχνης, σε Ελλάδα και Κύπρο.

“Είναι τιμή μου να μοιραστώ μαζί σου όσα γνωρίζω πως μπορούν να αλλάξουν την συγγραφή σου. Το ξέρω, γιατί άλλαξαν την δική μου ζωή!” δηλώνει η ίδια

Πληροφορίες: 2310794690, 6942482817
www.mariagousiou.gr & [email protected]

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου