ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Μοίρασε το

Εφόσον ο Καζαντζάκης βεβαιώνει στον πρόλογο του Καπετάν Μιχάλη πως “τα αδύνατα γίνονται δυνατά” δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι μέσα στη δίνη της κρίσης και εφαρμόζοντας το “ What would Kazantzakis Do?” οι Εκδόσεις Καζαντζάκη, επενδύουν με αγάπη και εμπιστοσύνη, σε ανακαίνιση, σε πρόσληψη προσωπικού και σε εξοπλισμό με τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.

Ο παρακάτω σύνδεσμος απλά πιστοποιεί του λόγου το αληθές:

ΑΦΙΣΕΣΒΙΒΛΙΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ Αν ένας μικρός εκδοτικός οίκος μπορεί μέσα στην κρίση να κάνει με επιτυχία τόσο σπουδαία πράγματα, αυτό σημαίνει έμπνευση και “σκέψη έξω απο το κουτί” της συνήθειας. Αυτό είναι ένα μήνυμα που πρέπει να ακουστεί δυνατά και να πάει παντού. Χρειαζόμαστε μια “Άλλη Λογική” παντού. Στην οικονομία, στον πολιτισμό, στην πολιτική, στην κοινωνική συμβίωση, στις διαπροσωπικές σχέσεις. Παραμένοντας στο επίπεδο που δημιούργησε το πρόβλημα απλώς το αναπαράγουμε, δεν το λύνουμε.

Όπως λέει, μεταξύ άλλων, και το πρώτο μάθημα των Punk Economics:
“Φαντάσου στην Βικτωριανή Αγγλία, όπου βάζεις κάποιον σε φυλακή ως τιμωρία για τα χρέη του, αλλά βρισκόμενος στη φυλακή δεν μπορεί να αποπληρώσει τα χρέη του γιατί δεν μπορεί να δουλέψει. Έτσι όλοι χάνουν!”. Ποιοί αμφιβάλλουν πως μπορούμε και πρέπει να αλλάξουμε επίπεδο; Μόνον όσοι περνούν καλά!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου