“Υπάρχουν δικαστές εις τας Αθήνας” υπάρχει και μνήμη! 

Ο Κώστας Συλιγάρδος σημειώνει ότι η καταδικαστική απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για το Νίκο Παππά αποτελεί δικαίωση και ανακούφιση για όλους, μα πάνω απ όλα για την ελευθερία του τύπου και την Δημοκρατία. new deal

Μοίρασε το

Ο Κώστας Συλιγάρδος σημειώνει ότι η καταδικαστική απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για το Νίκο Παππά αποτελεί δικαίωση και ανακούφιση για όλους, μα πάνω απ όλα για την ελευθερία του τύπου και την Δημοκρατία.


Εργάζομαι στον χώρο των ΜΜΕ από τα σπουδαστικά μου χρόνια το 1993. Ακριβώς τριάντα χρόνια.

Το 2016 ήμουν από αυτούς που φώναξαν δυνατά με όλους εκείνους τους ανθρώπους των ΜΜΕ (δημοσιογράφους και μη) κατά της προσπάθειας της κυβέρνησης Τσίπρα να χειραγωγήσει τα ΜΜΕ για να ελέγξει το μιντιακό τοπίο της χώρας (άρα να κλείσει τα σπίτια μας, αφήνοντας μας άνεργους)

Τότε, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ξεσηκώθηκαν να μου «πάρουν» για μια ακόμα φορά το κεφάλι όπως το επιχείρησαν ξανά το 2015 με το δημοψήφισμα της ντροπής, τα capital control και το τρίτο μνημόνιο του 2015 γιατί οι αλήθειες είναι σκληρές, δύσπεπτες και συνήθως όχι ανεκτές.

Είναι γνωστό ότι απειλήθηκα επαγγελματικά και εργασιακά με διάφορους τρόπους από κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ακόμα και σήμερα κάποιοι από αυτούς κουνούν δάχτυλα.

Υπάρχουν μνήμες άσβεστες από εκείνη την εποχή και τα πεπραγμένα τους.

Η ομόφωνη και αμετάκλητη απόφαση για την ενοχή και καταδίκη Παππά για παράβαση καθήκοντος, είναι μια δικαίωση για όλους εμάς που προσπαθήσαμε να αντισταθούμε στο έκτρωμα που πήγαν να φτιάξουν οι άνθρωποι του Τσίπρα, με σκοπό την δημιουργία του ΣΥΡΙΖΑ channel.

Δεκατρείς ανώτατοι (!!!) δικαστικοί λειτουργοί, αμετάκλητα αποφάσισαν ομόφωνα (!!!) να καταδικάσουν δυο χρόνια φυλακή με αναστολή το δεξί χέρι του τότε Πρωθυπουργού πρώην υπουργό Νίκο Παππά.

Μια απόφαση που πρέπει να σημειώσουμε, προέκυψε όχι από κουκουλοφόρους μάρτυρες, όπως αυτές που έστηναν τα Αριστερά ηθικά πλεονεκτήματα και που στην συνέχεια όπως αποδείχτηκε με αξιόποινες πράξεις στην πλάτη, οδηγήθηκαν στον Κορυδαλλό.

Άρα εδώ καταδικάζεται ο πρώην Υπουργός που είχε ενορχηστρώσει την χειραγώγηση των ΜΜΕ παρακάμπτοντας την νόμιμη οδό εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του(παράβαση καθήκοντος)

Έξι χρόνια μετά, η απόφαση αυτή, αποτελεί δικαίωση και ανακούφιση για όλους μας μα πάνω απ όλα για την ελευθερία του τύπου και την Δημοκρατία.

Έξι χρόνια μετά δεν έχουμε δικαίωμα να ξεχνάμε τα αίσχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Έξι χρόνια μετά δεν μπορούμε να αφήνουμε υπονοούμενα για για την καταδικαστική απόφαση, τις ερμηνείες και την πολιτική αντίδραση που έχουμε από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

Αποτελεί έκπληξη μάλιστα που αντί να αποπέμψει τον στενό καταδικασμένο συνεργάτη του, από τα ψηφοδέλτια τον κρατά στην πρώτη γραμμή κάτι για το οποίο ίσως σύντομα μάθουμε και το «γιατί»

Τούτο μάλιστα συμβαίνει όταν οι στρατευμένοι ροζ δημοσιογράφοι και τα «τρολ» της Κουμουνδούρου για ψύλλου πήδημα δολοφονούν χαρακτήρες ή απαιτούν την αποπομπή προσώπων.

Ας σταματήσουν τουλάχιστον να ομιλούν για ηθικά πλεονεκτήματα γιατί κι αυτά ντράπηκαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου