ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΚΥΡΙΟΙ…

Μοίρασε το

της ΜΑΡΙΑΣ ΦΛΩΡΟΥ

Πολλοί μύθοι στοιχειώνουν ακόμα τις γνώσεις των ανδρών πάνω στη σεξουαλική ζωή των γυναικών και πολλά είναι αυτά που πρέπει να μάθουν ακόμα για να ικανοποιήσουν τις –σύμφωνα με έρευνες – ανικανοποίητες συντρόφους τους.

Κι εκεί που τα αγόρια πίστευαν αυτά που πίστευαν και σπαταλούσαν περιουσίες ολόκληρες για σκευάσματα σχετικά με την αύξηση του μεγέθους και την παράταση της διάρκειας της στύσης τους, να σου που οι γυναίκες άλλα ζητάνε!
Άτιμη παραπληροφόρηση λοιπόν και ιδού και οι αριθμοί που το αποδεικνύουν:
·    Το 20% των γυναικών δεν έχουν φτάσει ποτέ τους σε οργασμό, ενώ
·    το 50% των γυναικών δεν έχει φτάσει ποτέ σε οργασμό κατά τη διάρκεια της διείσδυσης.

Και το κερασάκι στην τούρτα; Τώρα που έχουν γίνει οικονομικά ανεξάρτητες, αν ο σύντροφός τους δεν τις ικανοποιεί, τον παρατάνε σύξυλο χωρίς δεύτερη κουβέντα.(Ξημέρωσε προφανώς η μέρα για να πάρουν εκδίκηση για το «Παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω» …)Σύμφωνα πάντα με το ίδιο άρθρο, το 50% των γάμων καταλήγει σε διαζύγιο ενώ στο 75% αυτών των περιπτώσεων είναι οι γυναίκες αυτές που το ζητάνε. Κι όλα αυτά τη στιγμή που έρευνες αποδεικνύουν ότι ο καθένας θα μπορούσε να οδηγήσει τη σύντροφό του στον «παράδεισο» και μάλιστα, ουχί μία φορά, αλλά περισσότερες, αν απλώς κατείχε την κατάλληλη τεχνική και γνώση. Παραθέτουμε λοιπόν τους μύθους εκείνους που θα πρέπει να καταρριφθούν και που η «άτιμη κοινωνία» επέβαλλε σιγά-σιγά και τώρα πληρώνουμε όλοι μαζί τα σπασμένα:

Μύθος Νο1: Οι γυναίκες ενδιαφέρονται λιγότερο για το σεξ απ’ ότι οι άνδρες. Πραγματικότητα: Οι γυναίκες είναι όντα πολύ σεξουαλικά, μάλιστα πολύ περισσότερο από ότι οι άνδρες.

Αυτό που όλοι οι άντρες νομίζετε ότι μας γυροφέρνετε ένα ολόκληρο βράδυ, που μας κυνηγάτε ανηλεώς και που όταν μας ρίξετε επιτέλους στο κρεβάτι αυτό είναι και το πολυπόθητο τρόπαιο, το βραβείο, το νταμπλ και ό,τι άλλο φανταστείτε που εμείς δεήσαμε να σας χαρίσουμε, ξεχάστε το. Κανένα τρόπαιο και καμία χάρη. Όσο το θέλετε εσείς, άλλο τόσο το θέλουμε κι εμείς και ιδού και το γιατί επιστημονικά και ανατομικά τεκμηριωμένο:
·    Η γυναικεία φύση προνόησε και η κλειτορίδα έχει τις διπλάσιες νευρικές απολήξεις από αυτές που έχει το ανδρικό μόριο
·    Νιώθουμε πιο έντονα έναν οργασμό και μάλιστα στο σύνολο του σώματος μας, ενώ εσείς είστε πιο «συγκεντρωτικοί» και περιορίζεστε κάπως τοπικά
·    Έχουμε απεριόριστη δυνατότητα οργασμών, τον ένα μετά τον άλλο, σας βγάζουμε νοκ-άουτ, κρεμάτε παπούτσια νωρίτερα από εμάς και γενικά, ναι, έχουμε μεγαλύτερες αντοχές…

Μύθος Νο2: Ο καλύτερος τρόπος για να ευχαριστήσεις μια γυναίκα είναι να της κάνεις έρωτα για πολλή ώρα και να είσαι αρκετά «προικισμένος»
Πραγματικότητα: Η ποιότητα αλλά και η ποσότητα των οργασμών που μπορεί ένας άνδρας να προσφέρει σε μια γυναίκα εξαρτάται 80% από ψυχολογικούς παράγοντες και 20% από την εκάστοτε χρησιμοποιούμενη τεχνική.

Με το να παρατείνετε για ώρες ατελείωτες τη διείσδυση, κινδυνεύετε – φευ! – , αντί να την ευχαριστήσετε, να την εκνευρίσετε και να την κάνετε να βαρεθεί. Αντιθέτως, αν εκείνη τη στιγμή επικοινωνείτε πραγματικά μαζί της, ακολουθείτε τις επιθυμίες και το πάθος και των δύο και επιχειρήσετε να εξερευνήσετε το σώμα της συντρόφου σας μαζί με εκείνη, μπορείτε κάλλιστα να την κάνετε να πετάξει στα ουράνια. Σε ότι αφορά το μέγεθος, η φύση μια χαρά έχει προνοήσει και ένα μόριο μεσαίου μεγέθους μπορεί να ικανοποιήσει τέλεια μια γυναίκα, ενώ συχνά τα πιο «ευμεγέθη» γίνονται αιτία δυσκολιών και πόνου.

Μύθος Νο3: Οι γυναίκες έχουν ελάχιστες, αν όχι καθόλου, φαντασιώσεις σε αντίθεση με τους άνδρες που σκέφτονται το σεξ κάθε 30 δεύτερα
Πραγματικότητα: Κάθε μέρα οι γυναίκες έχουν πολλές φαντασιώσεις και μάλιστα θα σας εξέπλητταν αν τις μαθαίνατε!

Το ότι μια γυναίκα δεν εκφράζει τις φαντασιώσεις της, δε σημαίνει ότι δεν έχει. Απλώς δεν έχει βρει ακόμα αυτόν τον άνδρα, ο οποίος θα της εμπνεύσει την απαραίτητη εμπιστοσύνη για να τις μοιραστεί μαζί του. Αυτός ο οποίος θα νιώθει άνετα με τη σεξουαλικότητά του και θα τους δώσει την ευκαιρία νέων εμπειριών είναι και εκείνος ο οποίος θα τις κάνει να αφεθούν και να τολμήσουν.

Σημείωση προς τους άρρενες αναγνώστες του άνωθεν: Το ότι το εν λόγω άρθρο εμφανίστηκε σε γαλλικό διαδικτυακό τόπο δεν σημαίνει ότι απευθύνεται μόνο στους Γάλλους…

Πηγή: Agora Vox
 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου