ΤΟ PROPOFOL “ΣΚΟΤΩΣΕ” ΤΟΝ ΜΑΪΚΛ ΤΖΑΚΣΟΝ . ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ “ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΠ”

Μοίρασε το

 

Ένα ισχυρότατο αναισθητικό βρέθηκε στο πτώμα του Μαϊκλ Τζάκσον , σε ποσότητα που προκαλεί θάνατο. Η σημαντική αυτή εξέλιξη δίνει νέα τροπή στο θρίλερ του θανάτου του «βασιλιά της ποπ», ενώ ενισχύει το ενδεχόμενο να κατηγορηθεί ο γιατρός του για τον θάνατο του τραγουδιστή.

Το propofol είναι ισχυρότατο αναισθητικό και στο πτώμα του Μαϊκλ Τζάκσον , βρέθηκε μεγάλη ποσότητα , ικανή να προκαλέσει θάνατο,  σύμφωνα με έγγραφα από τη δικαστική έρευνα. Μετά από αυτή την εξέλιξη είναι πολύ πιθανό ο θάνατος του 50χρονου σταρ να χαρακτηριστεί επίσημα “ανθρωποκτονία”.

Το αναισθητικό έχει παραδεχτεί ότι χορηγούσε στον καλλιτέχνη ο γιατρός του Κόνραντ Μάρει, καθώς τον βοηθούσε να αντιμετωπίσει τη χρόνια αϋπνία που τον ταλαιπωρούσε. Ωστόσο ο Μάρει έχει δηλώσει πως καθώς ανησυχούσε μήπως ο Τζάκσον εθιστεί στην ουσία, του είχε μειώσει τις δόσεις. Σημειώνεται ότι – όπως έγινε γνωστό – στον οργανισμό του καλλιτέχνη βρέθηκαν άλλες δύο ηρεμιστικές ουσίες.

Σύμφωνα με όσα είναι γνωστά μέχρι στιγμής, ο γιατρός είχε χορηγήσει στον Τζάκσον δόση του αναισθητικού αυτού, πριν το θάνατό του. Στη συνέχεια τον άφησε μόνο του και όταν επέστρεψε, βρήκε τον 50χρονο αναίσθητο ενώ διαπίστωσε ότι δεν ανέπνεε. Ο δρ. Μάρει έκανε τεχνητή αναπνοή στον ασθενή του, ενώ είχε κληθεί βοήθεια, ωστόσο όταν μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο γιατρός έχει ανακριθεί μέχρι στιγμής δύο φορές, ωστόσο δεν του έχουν απαγγελθεί καταγγελίες. Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις, για τη θανατηφόρο δόση,  αυξάνεται το ενδεχόμενο ο Κόνραντ Μάρει να κατηγορηθεί για το θάνατο του πελάτη του. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου