ΤO XΡΥΣΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΙΤ-ΤΖΟΛΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Μοίρασε το

Το διάσημο ζευγάρι των Μπρατ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί σχεδίασε σειρά κοσμημάτων και τα κέρδη από τις πωλήσεις τους θα διατίθενται για τον ειδικό λογαριασμό «Συμμετοχή στην Εκπαίδευση των Παιδιών του Πολέμου», οργάνωση που ίδρυσε η Τζολί το 2006.

Η σειρά κοσμημάτων που αποκαλείται Protector θα περιλαμβάνει δαχτυλίδια σε σχήμα κουλουριασμένου φιδιού, κορνίζες φωτογραφιών, μπρελόκ, δώρα για μωρά όπως αυγοθήκες και θήκες για πιπίλες . Η Τζολί εμπνεύστηκε το σχεδιασμό των κοσμημάτων από ένα δαχτυλίδι σε σχήμα φιδιού που της έκαναν δώρο όταν ήταν έγκυος στην κόρη της Σίλοχ, το οποίο θεώρησε εξαιρετικά τυχερό και ότι προσφέρει προστασία στην οικογένειά της.

 Η σειρά των κοσμημάτων θα πωλείται από τα καταστήματα Asprey στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, το Ντουμπάι, το Μπέβερλι Χιλς και το Τόκιο και η τιμή τους θα ξεκινά από τα 500 δολάρια.

Σε ανακοίνωση που κυκλοφόρησε η Τζολί αναφέρει ότι όλα τα κέρδη θα προσφέρονται στην οργάνωση που ξεκίνησε το 2006 για να αφυπνίσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και να συγκεντρωθούν χρήματα για τη μόρφωση των παιδιών που είναι θύματα πολέμου, περιφερειακών συγκρούσεων ή φυσικών καταστροφών.

«Αυτά είναι τα παιδιά που χρειάζονται περισσότερο ένα ασφαλές περιβάλλον για να μορφωθούν, να θεραπευθούν, ένα χώρο να μάθουν να συμφιλιώνονται, ένα χώρο για να κτίσουν ένα καλύτερο μέλλον και ένα χώρο που να είναι και να φέρονται ως παιδιά. Συχνά η εκπαίδευση αυτών των παιδιών λησμονείται», τονίζει το ζεύγος Πιτ-Τζολί στην ανακοίνωση του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου