ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! METALLICA, SLAYER, MEGADETH ΚΑΙ ANTHRAX ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Μοίρασε το

Αυτό που διαβάζαμε και αναρωτιόμασταν αν είναι αλήθεια επιβεβαιώθηκε και επίσημα. Η εμφάνιση των «Big Four» (Metallica, Slayer, Megadeth και Anthrax) στη χώρα μας είναι πλέον γεγονός. Τα θρυλικά σχήματα της thrash metal θα ανέβουν στη σκηνή του Terra Vibe Park, για να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρα των headbangers της Ελλάδας

Η DiDi Music / Big Star Promotion, επίσημα, επιβεβαίωσε ότι την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010 στο Terra Vibe Park θα εγκαινιαστεί ένας νέος θεσμός το Sonisphere Festival.

Οι Big Four θα εμφανιστούν μαζί για πρώτη φορά στην ιστορία, και μαζί με τους Stone Sour, Mastodon και Bullet For My Valentine.

Ο Lars Ulrich των Metallica σχολίασε: «Ποιος θα το περίμενε, ότι 25 χρόνια μετά το ξεκίνημα της, οι big 4 της thrash metal όχι μόνο ζουν και βασιλεύουν, αλλά τώρα θα παίξουν και μαζί για πρώτη φορά…»

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Sonisphere Festival του 2009, μέτρησε τη συμμετοχή 300.000 fans σε έξι φεστιβάλ της ηπείρου, στην Ολλανδία, τη Γερμανία, την Ισπανία, τη Σουηδία, τη Φιλανδία και τη Βρετανία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου