ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Σε μία εποχή που η τεχνολογία έχει γίνει η δεύτερη φύση του ανθρώπου το Reserve24 έρχεται να ‘’ταράξει’’ τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης με ένα καινοτόμο application. Μέσα από την εφαρμογή οι χρήστες μπορούν να κάνουν κράτηση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σε Bars, Clubs , Restaurants και Live Stages.

Το Reserve24 θέλοντας να διευκολύνει την διαδικασία της κράτησης προσφέρει στα μέλη του μοναδικά deals αλλά και εκπτώσεις στα συνεργαζόμενα καταστήματα. Η εξελιγμένη πλατφόρμα προσφέρει και extra υπηρεσίες οι οποίες δημιουργούν νέες προοπτικές στους τρόπους διασκέδασης.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν μέσω του Apple Store για τα iOS smartphones και του Play Store για τα Android smartphones.

Κατεβάζοντας το Reserve24 ο χρήστης μπορεί να δει ποια συνεργαζόμενα μαγαζιά υπάρχουν στις κοντινές του περιοχές. Επίσης ο χρήστης μπορεί να έχει άμεση επικοινωνία απευθείας από το app για οποιαδήποτε απορία προκύψει. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει φόρμα ενδιαφέροντος για τους επιχειρηματίες που θέλουν να εισάγουν την επιχείρηση τους στην εφαρμογή. Όραμα των στελεχών του Reserve24 είναι η επέκταση της καινοτόμας αυτής εφαρμογής σε όλη την Ελλάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

του αρθρογράφου

ideas change society

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου