ΕΛΛΗΝΟΜΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΡΙΑΝΤ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ

Η ελληνομάθεια παίρνει σάρκα και οστά στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες της Πρεσβείας μας και της Σοφία Μαλτέζου

Μοίρασε το

ΕΛΛΗΝΟΜΆΘΕΙΑ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Η ελληνομάθεια παίρνει σάρκα και οστά στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες της Πρεσβείας μας και της επικεφαλής του προγράμματος για το πιστοποιητικό ελληνομάθειας, που δίνεται από Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, στο Ριάντ κας Σοφίας Μαλτέζου.

Οικογένειες που λατρεύουν τον ελληνικό πολιτισμό. Που επιθυμούν να ταξιδεύουν συχνά στην Ελλάδα. Που θέλουν τα παιδιά τους να μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα. Καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για αυτό.

Ο Έλληνας Πρέσβης στη Σαουδική Αραβία κ. Πολυχρόνης Πολυχρονίου συμπαραστέκεται με όλες τις δυνάμεις του στο εγχείρημα αυτό. Αισιοδοξεί ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων θα παρουσιάζει αυξητική τάση. Η διάδοση της ελληνικής γλώσσας προάγει το πολιτισμό. Φέρνει τους λαούς πιο κοντά.

Η τελετή απονομής είχε λάμψη και έστειλε το μήνυμα της έντονης δράσης της ελληνικής κοινότητας στο Ριάντ, κάτω από τη καθοδήγηση της κας Μαλτέζου.

 

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου