ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ Η ΜΠΟΥΛΟΚ

Μοίρασε το

Μία μέρα πριν από την απονομή των βραβείων Όσκαρ, η ηθοποιός Σάντρα Μπούλοκ παραβρέθηκε στην απονομή των “Χρυσών Βατόμουρων 2009”, όπου παρέλαβε το βραβείο της χειρότερης ηθοποιού για την ερμηνεία της στην ταινία “All about Steve”.

Αντίθετα με τη συνήθη πρακτική των συναδέλφων της που αγνοούν τα βραβεία αυτά, η Σάντρα Μπούλοκ εμφανίστηκε για να παραλάβει το βραβείο, σέρνοντας μαζί της ένα καρότσι γεμάτο με DVD για τα μέλη της επιτροπής, παραπονούμενη ότι δεν έχουν δει την ταινία.

“Σας ευχαριστώ που καταστρέψατε την καριέρα μου με μία πολύ κακή απόφαση”, είπε η Μπούλοκ στο ακροατήριο, ενώ “απείλησε” να διαβάσει τους διαλόγους της από την ταινία “μέχρι τις 4 το πρωί”.

Οι διοργανωτές των “Χρυσών Βατόμουρων”, ενός θεσμού που ξεκίνησε το 1980 ως παρωδία των λαμπερών Όσκαρ, “βράβευσαν” επίσης την Μπούλοκ και τον Μπράντλεϊ Κούπερ που συμπρωταγωνιστεί στην ταινία ως το χειρότερο ζευγάρι της χρονιάς.

Τα βραβεία σάρωσε πάντως η ταινία “Τransformers: Revenge of the Fallen” που κέρδισε το “Χρυσό Βατόμουρο” για τη χειρότερη ταινία, το χειρότερο σενάριο και τη χειρότερη σκηνοθεσία της χρονιάς, ενώ το “Χρυσό Βατόμουρο” χειρότερου ηθοποιού μοιράστηκαν οι τρεις Jonas Brothers. Τέλος, το Χρυσό Βατόμουρο Β’ γυναικείου ρόλου απονεμήθηκε στη Σιέννα Μίλερ για την ερμηνεία της στην ταινία G.I. Joe: The rise of the Cobra”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου