Η ΕΡΜΙΟΝΗ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΤΗΣ…

Μοίρασε το

Είναι γλυκιά, μόλις 19 ετών, μάγισσα και με παχυλό κασέ. Ο λόγος για την γλυκιά Ερμιόνη την φιλενάδα του Χάρι Ποτερ που φιγουράρει πρώτη στην λίστα με τις πιο καλά αμειβόμενες ηθοποιούς του Χόλυγουντ.

Λέτε να τη βοήθησε το μαγικό ραβδί της;

Σίγουρα καθώς με αυτό η Emma Watson ως Ερμιόνη κατάφερε να βάλει στην τσέπη περισσότερα χρήματα από ηθοποιούς όπως η Angelina Jolie και η Sandra Bullock.

Και τα θαύματα για την κολλητή του Χάρι δεν σταματούν εδώ. Η μικρή μάγισσα την περασμένη χρόνια κατάφερε και έβγαλε 30 εκατ. δολάρια και κέρδισε την 14η θέση της λίστας του «Vanity Fair» με τους 40 ανθρώπους του Χόλυγουντ που είδαν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να εκτινάσσονται στα ύψη.

Τα έσοδα της μικρής Emma δεν σταματούν στα πλατώ.

Η Ερμιόνη φαίνεται πως εξαργυρώνει καλά την φήμη της με διαφημιστικές καμπάνιες και διάφορες άλλες κερδοφόρες δραστηριότητες.

Πάντως μη νομίζεται πως η Emma ασχολείται μόνο με το κυνήγι μαγισσών και… χρημάτων. Η νεαρή ηθοποιός σπουδάζει αγγλική φιλολογία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Emma για μια ταινία της πολυαγαπημένης συνέχειας του «Harry Potter» κερδίζει ούτε λίγο ούτε πολύ γύρω στα 16 εκατ. δολάρια. Πάντως ο μικρός μάγος φαίνεται πως αντάμειψε πολύ καλά τους πρωταγωνιστές του. Ο Χάρι, έφερε τον Daniel Radcliffe έκτο στη λίστα του «Vanity Fair» με τους 10 πιο πλούσιους ανθρώπους του 2009.

Τη Emma με αμοιβές που φτάνουν 30 εκατ. δολ. ακολουθεί στη λίστα με τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες ηθοποιούς του 2009 η Cameron Diaz (27 εκατ. δολ.).

Η Sarah Jessica Parker (24 εκατ. δολ.) βρίσκεται στην τρίτη θέση και έπεται η Katherine Heigl με το ίδιο ποσό.

Η Reese Witherspoon έβγαλε 21 εκατ. δολ. γεγονός που την κατατάσσει στη πέμπτη θέση. Η Angelina Jolie συγκέντρωσε το ποσό των 21 εκατ. δολ. ενώ μια θέση πιο κάτω με 20 εκατ. δολ. συναντάμε την Jennifer Aniston.

Όγδοη  η Sandra Bullock (20 εκατ. δολ) ενώ στην τελευταία θέση (θέση στην οποία φυσικά πολλοί θα ήθελαν να κατέχουν) καταλαμβάνει η Kristen Stewart (16 εκατ. δολ.).

Τέλος, στη λίστα με τους πιο πλούσιους ανθρώπους του 2009 την πρωτιά κατέχει ο  Michael Bay (125 εκατ. δολ.). Ακολουθεί ο σκηνοθέτης Steven Spielberg (85 εκατ. δολ.) και ο Roland Emmerich (70 εκατ. δολ.).

Τέταρτος ο σκηνοθέτης του πολυσυζητημένου φέτος «Avatar» James Cameron (50 εκατ. δολ.) και πέμπτος ο Todd Philips (44 εκατ. δολ.). Ο Χάρι Πότερ αυτοπροσώπως με 41εκατ. δολ. φιγουράρει στην έκτη θέση, ενώ ακολουθεί ο Ben Stiller (40εκατ. δολ.).

Όγδοος ο  Tom Hanks (36 εκατ. δολ.). Στην συνέχεια συναντάμε τον J.J. Abrams (36 εκατ. δολ.) και τέλος τον Jerry Bruckheimer (35,5 εκατ. δολ.).

 

 

 

 

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου