ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΑΝΕΚΔΟΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΛΙΝ ΜΟΝΡΟ

Μοίρασε το

Ανέκδοτες, μαυρόασπρες φωτογραφίες της Μέριλιν Μορνό, στις οποίες εμφανίζεται χαμογελαστή στο πλάι του ποιητή Καρλ Σάντμπουργκ, πωλούνται από σήμερα.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον φωτογράφο Λεν Στέκλερ τον Δεκέμβριο του 1961 στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη και παρέμειναν στα ιδιωτικά του αρχεία για 45 χρόνια.

Στις φωτογραφίες η Μονρό, 35 ετών τότε, μόλις εννέα μήνες πριν τον θάνατό της, εμφανίζεται στο πλάι του βραβευμένου με Πούλιτζερ ποιητή Καρλ Σάντμπουργκ.

Τέσσερις φωτογραφίες και δύο τρίπτυχα πωλούνται σε τιμές που ξεκινούν από τα 1.999 και φτάνουν τα 3.999 δολάρια το κάθε τιράζ.

“Ένα χειμωνιάτικο απόγευμα ο Σάντμπουργκ και ο Στέκλερ περίμεναν υπομονετικά τη Μέριλιν Μονρό που έφτασε με τρεις ώρες καθυστέρηση εξηγώντας ότι είχε πάει στο κομμωτήριο για να προσπαθήσει να κάνει τα μαλλιά της τόσο άσπρα όσο και του Σάντμπουργκ”, αναφέρει η εταιρεία Eagle National Mint που πουλά τις φωτογραφίες.

“Οι τρεις τους πέρασαν το υπόλοιπο απόγευμα συζητώντας και πίνοντας κοκτέιλ, ενώ ανάμεσα στην Μέριλιν και τον Σάντμπουργκ αναπτύχθηκε μία φιλία την ώρα που ο Στέκλερ τους παρακολουθούσε διακριτικά έχοντας ένα μαυρόασπρο φιλμ στη Nikon του και με μοναδικό φωτισμό το φυσικό φως που έμπαινε από το παράθυρο”.

Κάθε τιράζ πωλείται με πιστοποιητικό αυθεντικότητας και είναι υπογεγραμμένο από τον Λεν Στέκλερ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου