ΠΑΝΑ ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ

Μοίρασε το

Η ηλικία της μετριέται στα δάκτυλα του ενός χεριού και όμως η Σούρι Κρούζ, η κόρη του Τομ Κρουζ και της Κέιτι Χολμς, είναι από τα μωρά που έχουν φωτογραφηθεί περισσότερο στον κόσμο. Και πώς να μην είναι; Κάθε φορά που ο φακός απαθανατίζει τη μικρή υπάρχει πλούσια τροφή για σχόλια.

Τι κι αν η εμμονή της Κέιτι να ντύνει την κόρη της σαν μεγάλη κυρία έχει προκαλέσει επανειλημμένα την συγγραφή αρνητικών δημοσιευμάτων, η κυρία Κρουζ δεν πτοείται.

Στην τελευταία φωτογράφησή της η λιλιπούτιας Σούρι βαδίζει με χάρη πάνω στα ψηλοτάκουνα παπούτσια της. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που η μικρή εθεάθει με παρόμοιου τύπου υποδήματα.

Πάντως οι ειδικοί επισημαίνουν πως σε αυτή την ηλικία τα ψηλά παπούτσια επηρεάζουν την υγεία του παιδιού και μπορεί να επιφέρουν σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα που βρίσκεται σε ανάπτυξη, εξαιτίας της πίεσης που ασκούν τα ψηλοτάκουνα στο παιδικό πόδι.

Όμως όπως φαίνεται η κυρία Χόλμς μένει ανεπηρέαστη μπρος στις ιατρικές γνωματεύσεις και από την πλευρά της η μικρή Σούρι ακολουθεί από την βρεφική της ηλικία το δόγμα «μπρος στα κάλλη, τι είν’ ο πόνος».

Η Σούρι στις φωτογραφίες λόγω του ντυσίματός της μοιάζει με παιδί στην προ-εφηβική ηλικία. Λέγεται ότι η γκαρνταρόμπα της στοιχίζει πάνω από 1.000.000 δολάρια! Η μικρή δεν φορά ό,τι και ό,τι.

Στην υπερμεγέθη ντουλάπα της μπαίνουν τα καλύτερα ενδύματα των μεγαλύτερων οίκων. Στη συλλογή της υπάρχουν και μοναδικά κομμάτια που έχουν ραφτεί ειδικά για αυτή. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η Σούρι δεν έχει φωτογραφηθεί ποτέ με το ίδιο σύνολο. Κάθε φορά που τα φλας αστράφτουν γύρω της η μικρή φορά διαφορετικά ρούχα που μάλιστα ακολουθούν πιστά τις τάσεις τη μόδας για τις μικρές κυρίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου