ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΝΤΕΪ

Μοίρασε το

Ανακουφισμένος δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί που ο βετεράνος τραγουδιστής Τζόνι Χαλιντέι πηγαίνει καλύτερα αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

Ο 66χρονος τραγουδιστής, από τους δημοφιλέστερους Γάλλους καλλιτέχνες εδώ και μισό αιώνα, παρουσίασε επιπλοκές μετά από άλλη χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί για κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου. Αισθάνθηκε έντονους πόνους κατά τη διάρκεια μιας πτήσης από το Παρίσι στο Λος Άντζελες και όταν έφτασε στις ΗΠΑ εισήχθη για νοσηλεία στο νοσοκομείο Σένταρς-Σινάι.

«Χάρηκα που έμαθα ότι πηγαίνει καλύτερα και είμαι σίγουρος ότι όλοι οι Γάλλοι θέλουν να εκφράσουν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση», είπε ο Σαρκοζί, που είναι στενός φίλος του τραγουδιστή.

Ο Χαλιντέι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα υγείας τους τελευταίους μήνες. Τον Σεπτέμβριο αποκάλυψε, σε συνέντευξη που παραχώρησε, ότι χειρουργήθηκε για καρκίνο στο παχύ έντερο και ότι η θεραπεία ήταν επιτυχής.

Ο Σαρκοζί είπε ότι ενημερώνεται τακτικά από τον γιο του Χαλιντέι για την κατάσταση του πατέρα του ο οποίος είναι σε τεχνητό κώμα για να μην πονάει. «Τα νέα ήταν καθησυχαστικά αλλά (ο γιος του Χαλιντέι) δεν έκρυψε τους φόβους που είχαν όλοι τους. Του έχω εμπιστοσύνη, είναι σκληρός, το έχει αποδείξει», είπε ο Γάλλος πρόεδρος αναφερόμενος στο φίλο του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου