ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΤΖΑΖ

Μοίρασε το

Η Εύα Κοτανίδη ως τραγουδίστρια, συστήθηκε στο αθηναϊκό κοινό το 2006. Με την υπέροχη φωνή και τα άπταιστα γαλλικά της εμβάθυνε σε gypsy swing ρυθμούς με τη συνοδεία των Hot Club de Grèce. Τρία χρόνια μετά, η Εύα επανέρχεται τα Σάββατα του Δεκεμβρίου και του Ιανουαρίου στο Bacaro Bar Restaurant (Σοφοκλέους 1 & Αριστείδου 11) με φρέσκια διάθεση, καινούργια παρέα και… πολλές άγνωστες λέξεις (αλλά μιλάει κι ελληνικά – δε θα χετε κανένα πρόβλημα!).

Ρυθμούς και όργανα, κρατούν και παίζουν οι Apples (Μάνος Λούτας, Στέλλα Γκούσκου, Αποστόλης Λεβεντόπουλος Κωστής Βαζούρας, Κωστής Κοπανάρης). Μαζί με την Εύα, σας έχουν ετοιμάσει ένα πακέτο απόδρασης από την καθημερινότητα (κάτι σα μουσικό spa), το οποίο υπόσχεται swing, latin και άλλες μουσικές θεραπείες. Με προέλευση τη Βραζιλία, τις ΗΠΑ, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Ιταλία (και άλλα μέρη που ίσως ανακαλύψουν καθοδόν), αλλά και την πολύτιμη συμβολή των Edith Piaf, Serge Gainsbourg, Koop, Luz Casal, Norah Jones, Jacques Brel, Antônio Carlos Jobim και πολλών άλλων, η Εύα και οι Apples σας περιμένουν με διάθεση για γιορτή.

Ντυθείτε ωραία, ετοιμαστείτε για good times και συναντήστε τους. Θα χαρείτε που τους γνωρίσατε! Εμείς χαιρόμαστε που γνωρίζουμε την Εύα Κοτανίδη, που όπως θα έχετε διαπιστώσει ανήκει στους αξιότιμους φίλους του NEW DEAL.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου