ΜΑΧΗ ΑΙΩΝΙΩΝ, Η ΚΟΡΥΦΗ ΧΩΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ

Μοίρασε το

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για τη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, με τον νικητή να παίρνει για έπαθλό την κορυφή. Στις 18.30 η σέντρα στο Καραϊσκάκη.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν χωρίς τον Ντιόγκο. Στη φαρέτρα του Ζίκο ο  Λουτσιάνο Γκαλέτι που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Ο Βασίλης Τοροσίδης συμμετείχε για δεύτερη φορά στην προπόνηση και ο Ζίκο τον συμπεριέλαβε τελικά στην αποστολή.

Oι 20 παίκτες που πήρε ο Ζίκο για την αποστολή του Ολυμπιακού στο ντέρμπι: Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντομί, Γκαλίτσιος, Λεονάρντο, Μέλμπεργκ, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Ζεβλάκοφ, Ντουντού, Φετφατζίδης, Γκαλέτι, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Μαρέσκα, Νικλητσιώτης, Ζαϊρί, Μήτρογλου, Τοροσίδης.

Από την πλευρά του, ο Χενκ Τεν Κάτε προβληματίζεται για την συμμετοχή του Γιώργου Καραγκούνη που ταλαιπωρείται από τον ιό της νέας γρίπης και η παρουσία του στο Φάληρο είναι αμφίβολη.

Την 20μελή αποστολή απαρτίζουν οι: Τζόρβας, Γκαλίνοβιτς, Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Γκάμπριελ, Σπυρόπουλος, Καντέ, Δάρλας, Βύντρα, Σαριέγκι, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Νίνης, Λέτο, Σισέ, Σαλπιγγίδης, Ρουκάβινα και Χριστοδουλόπουλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Αναστάσιος Κάκκος του συνδέσμου της Κέρκυρας με βοηθούς τους Βασιλειάδη (ΣΔ Μακεδονίας) και Δάλλα (ΣΔ Ηπείρου.). Με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό έχει διαιτητεύσει τέσσερις φορές και τα αποτελέσματα ήταν τρεις νίκες και μία ισοπαλία για τους Πειραιώτες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου