ΣΕ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ ΜΕΝΕΙ Η ΠΑΜΕΛΑ

Μοίρασε το

Για την πολυτάραχη ζωή της, τη διαμονή της σε τροχόσπιτο λόγω χρεών, τη χρήση ναρκωτικών αλλά και για το βίντεο με την καυτή της συνεύρεση με τον σύζυγο της Τόμι Λι, μίλησε η Πάμελα Άντερσον σε συνέντευξη στο δημοσιογράφο Τζέρεμι Κάιλ που θα μεταδοθεί αύριο από το βρετανικό κανάλι ΙTV1.

Η  πρωταγωνίστρια του Μπέiγουοτς αποκάλυψε ότι τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει την οδήγησαν να μένει με τα δύο παιδιά της τον δεκατριάχρονο Μπράντον και τον εντεκάχρονο Ντίλαν σε τροχόσπιτο. 

Το δημοφιλές «κουνελάκι» του Playboy παραδέχτηκε ότι έχει κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών. «Έχω δοκιμάσει, αλλά δεν μου άρεσε. Είμαι «ανεβασμένη» από μόνη μου», ανέφερε η 47χρονη.

Όσο για το αλκοόλ, «Δεν έχω βάλει γουλιά στο στόμα μου αυτό το μήνα. Προσπαθώ να το κόψω, αν και έχω αδυναμία στη σαμπάνια. Κάνω τρέλες όταν πιω δυο  ποτηράκια  παραπάνω. Και επειδή  δεν είναι ωραίο να σε βλέπει ο κόσμος  να παραπατάς, προσπαθώ να μείνω νηφάλια».

Σχετικά με το βίντεο που τη έδειχνε να κάνει σεξ με τον πρώην άντρα της και η Πάμελα ανέφερε πως ένοιωσε άσχημα όταν χρειάστηκε να μιλήσει στα παιδιά γι’ αυτό. «Ήξερα πως κάποια στιγμή, θα το μάθαιναν. Ήθελα να ακούσουν την αλήθεια από εμένα. Η μαμά και ο μπαμπάς, τους είπα, ήταν ερωτευμένοι και ήθελαν να βιντεοσκοπούν τα πάντα. Όλη τους η ζωή είναι βιντεοσκοπημένη. Μάλλον θα το ακούσετε αυτό στο σχολείο».

Η εκρηκτική Παμ αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Όπως η ίδια είπε ξόδεψε όλα της τα χρήματα στο σπίτι των ονείρων της στο Μαλιμπού. «Ξόδεψα πολλά στην ανακαίνιση του. Χρεοκόπησα και θα πρέπει να το πουλήσω τώρα. Ραγίζει η καρδιά μου».

Η πρωταγωνίστρια που με το πορτοκαλί μαγιό ξετρέλανε τον αντρικό πληθυσμό σε όλη τη γη, αγόρασε την εν λόγω βίλα, με θέα στον Ειρηνικό ωκεανό, έναντι 850.000 δολαρίων και προχώρησε στην ανακαίνιση της με πανάκριβα υλικά. Κάλυψε τους τοίχους με μωσαϊκό από κομμάτια καθρέφτη, έβαλε χρυσά πλακάκια γύρω από την πισίνα και τη σάουνα, ενώ τα πατώματα του σπιτιού τα κάλυψε με πλάκες πλατίνας. Δεν υπολόγισε όμως όπως αποδείχτηκε καλά τα έξοδα, με αποτέλεσμα να εκκρεμούν σήμερα εις βάρος της αγωγές από κατασκευαστές και προμηθευτές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου