ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ… ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Μοίρασε το

Για πρώτη φορά στην Αθήνα απ’ τη Δανία, οι PATCHΑNKA. Στη δεκάωρη παράσταση του ECO MUSIC FESTIVAL,

ανέβουν στη σκηνή οι LOCOMONDO, PALYRRIA, ZEN GARDEN, FUNDRACAR, DIRECT CONNECTION, VLASTUR MEGACORP, DJ ALEX AFANAS, GO OVER 1000 σε μια μοναδική συναυλία που θα διεξαχθεί την Πεμπτη 25 Ιουνιου στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”, Πειραιώς 254, Κτίριο 56, Εξωτερικοί χώροι και θα αρχίσει στις 19.00.

Η συναυλια είναι δωρεάν και ανοικτή για το κοινό και έτσι δίνεται η δυνατότητα σε όλους να την παρακολουθήσουν.
Το “ECO MUSIC FESTIVAL 2009” αποτελεί μια πλατφόρμα διαλόγου για ένα ζήτημα που αφορά όλους μας, το Περιβάλλον. Στόχος του Φεστιβάλ, μέσω των ενημερωτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, είναι η ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και ενεργητική συμμετοχή των πολιτών και ειδικότερα των νέων στα περιβαλλοντικά ζητήματα που περισσότερο από ποτέ διεκδικούν στις ημέρες μας την αποφασιστική στάση όλων μας.

Χιλιάδες κόσμου θα κατακλύσουν τους χώρους διεξαγωγής των μουσικών, επιστημονικών και παράλληλων εκδηλώσεων και θα λάβουν το μήνυμα.

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει μια πληθώρα εκδηλώσεων. Θα διοργανωθούν,
-Οικολογικό Συμπόσιο (19-20-21 Ιουνιου, Πνευματικο Κεντρο Δημου Αθηναιων), όπου θα μιλήσουν διακεκριμένοι επιστήμονες, καθηγητές Πανεπιστημίου και επιφανείς προσωπικότητες,
-Ακόμα θα πραγματοποιηθεί πληθώρα παράλληλων εκδηλώσεων, Πέμπτη 25 Ιουνίου, Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”, Πειραιώς 254, Κτίριο 56, Εξωτερικοί χώροι,   συμπεριλαμβάνονται Ενημερωτικές Ομάδες και Περίπτερα σχετικά με Θέματα Περιβάλλοντος) και Δράσεις , Ζογκλερς.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν και ανοικτές για το κοινό και έτσι δίνεται η δυνατότητα σε όλους να τις παρακολουθήσουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου