ΤΙΝΑΞΕ ΤΗ ΜΠΑΝΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΠΕΡΕΘ

Μοίρασε το

Ο πρόεδρος της Ρεάλ έδωσε το αστρονομικό ποσό των 94 εκ.€ για να αποκτήσει η “Βασίλισσα” το Ρονάλντο.

Έτσι, ο Πορτογάλος, συνεχίζει την εποχή των “γκαλάκτικος” της Ρεάλ που ξεκίνησε στις αρχές αυτής της δεκαετίας ο συμπατριώτης του Φίγκο κι ο Γάλλος Ζινεντίν Ζιντάν και βέβαια θα βρίσκεται στο πλευρό του Κακά, σχηματίζοντας ένα “δίδυμο φωτιά” στην front line των “μερένγκες”.

Όπως μεταδίδουν τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, ο Πορτογάλος θα ταξιδέψει στην ισπανική πρωτεύουσα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και όλα δείχνουν ότι η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του παγκοσμία ποδοσφαίρου είναι προ των πυλών.

“Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδέχθηκε πρόταση που είναι παγκόσμιο ρεκόρ, ύψους 80.000.000 λιρών για τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης”, ανέφερε η ανακοίνωση και συμπλήρωνε:

“Μετά από αίτημα του Κριστιάνο-που εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει- και μετά από συζήτηση με τον εκπρόσωπο του παίκτη, η Γιουνάιτεντ συμφώνησε να δώσει την έγκριση της στην Ρεάλ για να μιλήσει με τον παίκτη. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει έως τις 30 Ιουνίου. Ο σύλλογος δεν θα κάνει κανένα άλλο σχόλιο”.

Aκολούθησε η επίσημη ανακοίνωση της Ρεάλ που ανέφερε:”Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να επιβεβαιώσει ότι κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αγορά των δικαιωμάτων του Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία έγινε αποδεκτή. Ο σύλλογος ελπίζει να έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή τις επόμενες μέρες”.

Aξίζει να σημειωθεί πως λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς των πρωταθλητών Αγγλίας, η εφημερίδα “Mirror” είχε αποκαλύψει με δημοσίευμά της πως η Ρεάλ ήταν έτοιμη για πρόταση ύψους 90.000.000 ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, προσφέροντας μάλιστα στον ίδιο συμβόλαιο διάρκειας 6 ετών με ετήσιες “καθαρές” απολαβές 11.000.000 ευρώ.

Εξαετές συμβόλαιο σε Κριστιάνο Ρονάλντο

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το ισπανικό μέσο “La Razón”, η προσφορά που θα κάνει η Ρεάλ στον Κριστιάνο Ρονάλντο θα είναι για συνεργασία διάρκειας έξι ετών (όπως και στον Κακά) με ετήσιες απολαβές 9.500.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει πως αν ο Πορτογάλος εξαντλήσει το συμβόλαιό του θα κερδίσει συνολικά το ασύλληπτο ποσό των 57.000.000 ευρώ μέχρι το 2015.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως ο παίκτης θα παραχωρήσει το 40% των δικαιωμάτων της εκμετάλλευσης της εικόνας του στον μαδριλένικο σύλλογο, ενώ αναζητεί ήδη σπίτι στο Λα Μοραλέχα, προάστιο της ισπανικής πρωτεύουσας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου