Κατερίνα Ντίνου: Έλα να με βρεις

Το new deal προτείνει στους αναγνώστες του να ανακαλύψουν μια νέα ταλαντούχα καλλιτέχνιδα που θα κάνει την εμφάνιση της στον κλαμπ Σταυρός του Νότου Plus την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, στις 22:30. Πρόκειται για την Κατερίνα Ντίνου με τη δουλειά της που τιτλοφορείται "Έλα να με βρεις". new deal

Μοίρασε το

Το new deal προτείνει στους αναγνώστες του να ανακαλύψουν μια νέα ταλαντούχα καλλιτέχνιδα που θα κάνει την εμφάνιση της στον κλαμπ Σταυρός του Νότου Plus την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, στις 22:30. Πρόκειται για την Κατερίνα Ντίνου με τη δουλειά της που τιτλοφορείται “Έλα να με βρεις”.


H Κατερίνα Ντίνου, η εμηνεύτρια και τραγουδοποιός που πάντα συγκινεί με τις εμφανίσεις της, μετά τις πετυχημένες συναυλίες της τον περασμένο Οκτώβριο στο Σταυρό του Νότου Plus, επιστρέφει στον ίδιο φιλόξενο χώρο την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, με την μουσική παράσταση «Έλα να με βρεις…». Ο τίτλος, δανεισμένος από τραγούδι σε δική της μουσική και στίχους, δίνει το στίγμα για το τι θα ακολουθήσει στο πρόγραμμά της. Μία μουσική παράσταση που μιλάει στη ψυχή όπως μόνο η Κατερίνα το κατορθώνει .

 Επιλογές της προσωπικής της δισκογραφίας και πρόσφατα τραγούδια της, συναντούν μεγάλες στιγμές της ελληνικής μουσικής σκηνής,  σε ένα εκρηκτικό μείγμα  συναισθήματος και πάθους. Η Κατερίνα Ντίνου θα προυσιάσει και τραγούδια από τη νέα της δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζεται και θα κυκλοφορήσει από τον Μετρονόμο.

Φυσικά και δεν θα λείψουν οι στιγμές αγκαλιά με την κιθάρα της ή το αγαπημένο της μπαγλαμαδάκι για να αποδώσει αγαπημένα τραγούδια, δικά της και άλλων δημιουργών, όπως συνηθίζει στις εμφανίσεις της. Η ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Κατερίνα Ντίνου μας υπόσχεται ένα ονειρικό ταξίδι μέσα από την καρδιά, την ψυχή της και τη μοναδική γλυκύτητα της φωνή της.

Θα τη συνοδεύσουν οι εξαιρετικοί μουσικοί:
Ανδρέας Βουδούρης, πιάνο
Βαγγέλης Μαχαίρας, μπουζούκι
Νίκος Καινούριος, κιθάρα
Νίκος Νταρίλας, τύμπανα

Info:
Τιμή Εισόδου: 12€ (με μπύρα-κρασί)
Έναρξη: 22.30
Σταυρός του Νότου Plus – Φραντζή 14, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 2109226975

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου