ΣΠΑΕΙ ΤΑΜΕΙΑ Η «ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ»

Μοίρασε το

Οι βρικόλακες φαίνεται ότι έχουν αποσπάσει το ενδιαφέρον του κινηματογραφικού κοινού καθώς η συνέχεια του «Λυκόφωτος», η ταινία «Νέα Σελήνη» σημείωσε το τρίτο μεγαλύτερο άνοιγμα για ταινία σειράς, το τριήμερο που μας πέρασε με 141 εκατομμύρια δολάρια.

Οι ταινίες «Ο Μαύρος Ιππότης» που αποτελούσε συνέχεια του «Μπάτμαν» είχε «ανοίξει» με 158 εκατομμύρια δολάρια το 2008 και το «Σπάιντερμαν 3» με 151 εκατομμύρια δολάρια ήταν οι δύο προηγούμενες που είχαν καταγράψει σημαντική εισπρακτική επιτυχία.

Οι νεαροί βρικόλακες ώθησαν την υπερπαραγωγή καταστροφής «2012» στην τρίτη θέση, η οποία αυτό το Σαββατοκύριακο συγκέντρωσε 26,5 εκατομμύρια δολάρια, αλλά συνολικά από την προηγούμενη εβδομάδα έχει συγκεντρώσει 108 εκατομμύρια δολάρια, όχι άσχημα για μια ταινία κατηφή γεμάτη καταστροφή και με ίχνος αισιοδοξίας.

Ωστόσο η «Νέα Σελήνη» κατέγραψε ρεκόρ κινηματογραφικών πωλήσεων στην Αυστραλία ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο, ακόμα και αυτό του «Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ», συγκεντρώνοντας 14,7 εκατομμύρια δολάρια.

Η ιστορία αγάπης των νεαρών βρικολάκων στην οποία πρωταγωνιστούν ο Ρόμπερτ Πάτινσον, η Κρίστεν Στιούαρτ και ο Τέιλορ Λότνερ, ξεκίνησε να προβάλλεται στην Αυστραλία την περασμένη Πέμπτη.

Η τρίτη συνέχεια της τριλογίας της Στέφανι Μάγιερ με τον τίτλο « Έκλειψη» θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2010.

Η ταινία «The Blind Side», μια ταινία ποδοσφαιρικού περιεχομένου με την Σάντρα Μπούλοκ και τον Τιμ ΜακΓκρό επικράτησε στη δεύτερη θέση με 34,5 εκατομμύρια δολάρια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου