Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ

Μοίρασε το

‘’Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ’’! Ο τίτλος του βιβλίου της Εκάτης Φαϊτάκη (εκδόσεις Δοκιμάκης) δεν είναι και τόσο… μυστικός. Είναι όμως το περιεχόμενο του βιβλίου που κρύβει μυστικά…

Η συγγραφέας τολμά να συνθέσει ένα παζλ της μυστικιστικής γνώσης για κρατήσει άσβεστη την ιερή φλόγα που μας κληροδοτήθηκε από τους μεγάλους συγγραφείς της αρχαιότητας.

Με ένα ιδιαίτερο ιδεαλισμό παρουσιάζεται η ιστορία της ηρωίδας που αναζητά την αλήθεια, και τον εαυτό της, την πληρότητα και την ευτυχία. Η Ααζάλεαρ, μια σύγχρονη ‘’Μικρή Θεά’’ ξεκινά το ταξίδι της επιστροφής στην πηγή της γνώσης. Η πορεία της θα την οδηγήσει σε μακρινές χώρες και μαγικούς κόσμους. Θα γνωρίσει Διδασκάλους, Φιλόσοφους, Μάγους και ερευνητές της Αλήθειας. Θα έρθει αντιμέτωπη με τους φόβους , τον πόνο της.

Μέσα από ένα πολύ προσωπικό ταξίδι ο καθένας μας φτάνει στο πολυπόθητο ‘’ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ’’. Είναι η ιστορία που αφορά όλους εμάς που επιθυμούμε να μάθουμε τον εαυτό μας. Στο βιβλίο παρουσιάζεται το φάσμα της πραγματικότητας μας, των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε ,και ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τα φαινόμενα της ζωής.

Πολλοί χαρακτήρες, διαφορετικοί ο ένας με τον άλλο, συνδιαλέγονται, συγκρούονται, ερωτεύονται, συσπειρώνονται για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις τους.

Όλοι, έχουμε ένα δικό μας ‘’Μυστικό Παίκτη’’ όπως μας λέει η συγγραφέας. Ένα φύλακα άγγελο, ένα χάρισμα, ένα ταλέντο, μια βοήθεια που υπάρχει βαθιά μέσα μας και μας οδηγεί στην προσωπική μας ευημερία και στα όνειρα μας. Αρκεί να έχουμε το θάρρος να προφέρουμε τον εαυτό μας με την ηθική του βάση ,αληθινοί ως προς την καρδιά μας, στις επιλογές που κάνουμε .

Μια πορεία φωτός, αλλά και υπαρκτών προβλημάτων στο κοινωνικό επίπεδο. Η κατανόηση, η κρυμμένη ομορφιά, η ευθύνη των πράξεων , η εμπιστοσύνη, η αγάπη, η πίστη, έννοιες και φρονήματα παρουσιάζονται για να προσφέρουν ένα υπέροχο ταξίδι που αποκαλύπτεται μέσα από μια γόησσα των παραμυθιών.

Εν κατακλείδι, πρόκειται για ένα μυθιστόρημα …αυτογνωσίας

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου