ΝΕΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ

Μοίρασε το

Με μία εξαιρετική συνεργασία συνεχίζει την σειρά των διαλέξεων που άρχισε πριν από δέκα περίπου χρόνια το Megaron Plus και που συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον.  Αυτήν τη φορά, στο πλαίσιο του κύκλου “Νέες σκέψεις για έναν κόσμο που αλλάζει”, συνεργάζεται, ανταποδοτικά, με το London School of Economics and Political Science και παρουσιάζει στο αθηναϊκό κοινό τον Πρόεδρο και Διευθυντή του Craig Calhoun καθώς και δύο ακόμη καθηγητές του.

Οι διαλέξεις και συζητήσεις του Megaron Plus καλύπτουν κι εφέτος ένα ευρύτατο φάσμα θεμάτων όπου ξένοι και έλληνες ειδικοί μιλούν και αναλύουν θέματα που άπτονται της οικονομίας, του περιβάλλοντος, του πολιτισμού, της φιλοσοφίας, της ιατρικής (ενδεικτικά: διαλέξεις για θέματα γενετικής και Αλτσχάϊμερ), της λογοτεχνίας, της τεχνολογίας, ακόμη και της μόδας με τον Αζελντίν Αλαϊά, ένα από τους ελάχιστους εν ενεργεία μύθους της μόδας. Ακόμη, ο βραβευμένος κορυφαίος μαθηματικός Cedric Villani θα παρουσιάσει τις πρόσφατες ανακαλύψεις του.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, με δελτία προτεραιότητας και οι διαλέξεις και συζητήσεις μεταδίδονται ζωντανά από το Εθνικό Δίκτυο ΄Ερευνας και Τεχνολογίας https://webcast.grnet.gr/

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου