Η “ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ” ΘΛΙΜΕΝΗ ΤΖΑΣΜΙΝ ΤΟΥ ΓΟΥΝΤΙ ΑΛΕΝ (ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥ)

Μοίρασε το

Ο Γούντι Αλεν έχει κάθε λόγο να χαμογελά μετά τη σαρωτική επιτυχία της νέας του ταινίας «Θλιμένη Τζάσμιν» που δεν κατέκτησε μόνο το κοινό αλλά και τους κριτικούς που του χρέωναν εσχάτως την εύκολη λύση των εύπεπτων κομεντί με «συμπρωταγωνίστρια» μια μητρόπολη όπως το Παρίσι ή η Ρώμη. Η Τζάσμιν του είναι το θύμα και η ύβρις της οικονομικής φούσκας, και ναι, κοπιάρει δεξιοτεχνικά μια πραγματική γυναίκα που συγκλόνισε τις ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια.

Οπως γράφει το bussinessweek, δεν είναι άλλη από τη Ρουθ Μάντοφ, σύζυγο του δισεκατομμυριούχου μεγαλοεπενδυτή – μάγου της πυραμίδας- Μπέρναρντ Μάντοφ, ο οποίος πλέον χρεοκοπημένος και ταπεινωμένος βρίσκεται στη φυλακή. Η συζυγός του Ρουθ, 72 χρονών,σήμερα μια κατάξανθη, υπέρκομψη, φιλάνθρωπη, καθαρόαιμη κοσμική του Upper East Side, έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε τις βρωμοδουλειές του άντρα της, δήλωσε αθώα και ανύποπτη. Ελάχιστοι το πίστεψαν βέβαια.

Η Ρουθ έχασε τα πάντα, ζει φτωχή κάπου στη Νεα Υόρκη, αναγκάζεται να δουλεύει περιστασιακά, προσέχει ευλαβικά τα ρούχα και τα παπούτσια της γιατί δεν έχει τη δυνατότητα να αγοράσει άλλα.

Η Ρουθ δήλωνε μάλιστα πως τόσο η ίδια όσο και ο συζυγός της επιχείρησαν να αυτοκτονήσουν την παραμονή των Χριστογέννων όταν αποκαλύφθηκε η απάτη 65 δισ. δολαρίων του Μπέρναρντ.«Δεν ξέρω ποιανού ιδέα ήταν, αλλά αποφασίσαμε να αυτοκτονήσουμε επειδή ήταν φρικτό αυτό που συνέβαινε», δήλωσε η Ρουθ Μάντοφ στο πρόγραμμα του CBS “60 Minutes”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου