Η ΚΑΡΛΑ ΕΙΠΕ «ΝΑΙ» ΣΤΟΝ ΓΟΥΝΤΙ

Μοίρασε το

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας ανακοίνωσε πως δέχτηκε να παίξει στην επόμενη ταινία του Γούντι Αλεν. «Μου πρότεινε να παίξω στην επόμενη ταινία του. Δεν ξέρω ποιο ρόλο, αλλά του απάντησα «ναι», δήλωσε η Κάρλα Μπρούνι Σαρκοζί  στο «Canal Plus».

«Δεν είμαι ηθοποιός. Ίσως να είμαι χάλια, αλλά δεν μπορούσα, στη ζωή μου, να αφήσω μια ευκαιρία όπως αυτή. Όταν θα είμαι γιαγιά, θα λέω πως γύρισα μια ταινία με τον Γούντι Αλεν», πρόσθεσε η ίδια.

Η Κάρλα Μπρούνι είπε ακόμα πως πρόκειται για μια «απολύτως φανταστική ευκαιρία» και επανέλαβε πως δεν είναι ηθοποιός. «Ο Γούντι Αλεν μου ζήτησε πολύ ευγενικά να μην συμμετέχω σε άλλη ταινία πριν τη δική του. Αν γίνει αυτό θα είναι μια εμπειρία για μένα», πρόσθεσε.

Τον Ιούνιο ο διάσημος αμερικανός σκηνοθέτης και ηθοποιός βρέθηκε στο Παρίσι και δήλωσε πως όνειρό του είναι να γυρίσει μια ταινία με την Κάρλα. «Είμαι σίγουρος πως θα είναι καταπληκτική. Έχει το χάρισμα και μια επαφή με το κοινό. Θα μπορούσα να της εμπιστευτώ οποιοδήποτε ρόλο», είχε πει χαρακτηριστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου