ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Μοίρασε το

Το new-Deal έχει την τιμή να είναι από τους χορηγούς επικοινωνίας στην πολιτιστική εκδήλωση με τίτλο “Ένα βιβλίο στο κέντρο της Μουσικής” που συνδιοργανώνουν το ΙΤΑΛΙΚΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΘΗΝΩΝ, o Δήμος Αθηναίων και οι Εκδόσεις ΑλΔε με τη στήριξη του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου «Διπλές Ζωές» του Ιταλού συγγραφέα Costantino Salis, (βραβευμένος από το Ιταλικό κοινουβούλιο).

Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα AUDITORIUM του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου (Πατησίων 47) τη Δευτέρα 23 Μαρτίου ώρα 19:30.

Πρόσκληση_2

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει και θα συντονίζει η Ιταλίδα Συγγραφέας – δημοσιογράφος Cosmina Furchì Gliatas.

Στο πάνελ των Ομιλητών εκτός του Προέδρου του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπροέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννη Μαρωνίτη οι εξής:

• Βαΐτσης Αποστολάτος, π. Αντιπρόεδρος Ελ. Κοινοβουλίου

• Άντζελα Γκερέκου, π. Υφυπουργός Πολιτισμού

• Ιωάννης Μαρωνίτης, Αντιπρόεδρος Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων & Κέντρων UNESCO και πρόεδρος Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων.

• Olimpio Di Mambro, Καθηγητής Ιταλικής Γλώσσας και Κουλτούρας στην Ιταλική Σχολή Αθηνών

• Patrizia De Sorbo, ψυχολόγος

• Dr. Costantino Salis, Συγγραφέας

Απόσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η ηθοποιός Ελένη Φιλίνη

Την εκδήλωση θα ντύσουν μουσικά καλλιτέχνες και το πρόγραμμά τους θα χωριστεί σε δύο μέρη.

Θα συμμετέχουν στο πρώτο μέρος του μουσικού προγράμματος γνωστά ονόματα από το χώρο της κλασσικής μουσικής (η σοπράνο Τζένη Δριβάλα, ο βαρύτονος Κων/νος Κα¬ριώτης και ο Φρίξος – Διονύσιος Μόρτζος στο πιάνο), ενώ στο δεύτερο μέρος θα εμφανι¬στούν οι τραγουδιστές Γιάννης Κότσιρας και Κωνσταντίνα Πουτκάρη συνοδευόμενοι στο πιάνο από τους Άκη Κουτσουπάκη και Προκόπη Κωττάκη. Πιάνο – Βιολί Valentino Beikof.

Στο τέλος της εκδήλωσης στους καλλιτέχνες θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες για το σύνολο του έργου τους από τον Πρόεδρο του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννη Μαρωνίτη.

Ακολουθεί μικρή δεξίωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου