ΔΙΕΘΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ: ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΒΙΩΣΙΜΗ;

Μοίρασε το

Το new-Deal στηρίζει και συμμετέχει στη διάλεξη που διοργανώνει η Ελληνική Ακαδημία Τέχνης και Πολιτισμού με θέμα: “Είναι η κρίση βιώσιμη; Είναι το χρέος βιώσιμο; Είναι το ευρώ βιώσιμο; Ποιές τολμηρές αλλαγές πρέπει να γίνουν σε Ελλάδα και Ευρώπη;”

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Eμποροβιομηχανικό Eπιμελητήριο του Πειραιά (Λουδοβίκου 1, Πλατεία Οδησσού, δίπλα στη σταθμό του ηλεκτρικού), στα πλαίσια του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ -Money Show Greece 2015, στις 13 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00μμ.

Η διανοήτρια και συγγραφέας Παναγιώτα Μπλέτα θα αναπτύξει τεχνοκρατικά και πολιτικά όλα τα πραγματικά δεδομένα και θα καταθέσει προτάσεις για προβληματισμό και διάλογο. Κεντρικός προσκεκλημένος, ο κορυφαίος συνταγματολόγος και επικεφαλής της Επιτροπής Αλήθειας του Χρέους, ο Γεώργιος Κασιμάτης, ο οποίος θα παρουσιάσει και θα αναλύσει όλη την αλήθεια για το χρέος της χώρας.

[quote text_size=”small”]

Συμμετέχουν επίσης τα επικοινωνιακά μέσα new-Deal, Attica Cost, Now24 , Σφήκα-Άνεμος Αντίστασης, Δρόμος της Αριστεράς, Αμεινίας Παλληνεύς, Dimoi News,Πολιτικές και Πολιτισμικές Συζητήσεις τα οποία είναι και χορηγοί της εκδήλωσης.

[/quote]

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο ιδρυτής της Ακαδημίας, εικαστικός και συγγραφέας Σάντυ Νικολαρέας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου