ΑΥΛΑΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΓΟΡΑ ΤΗΣ «ΦΛΟΓΑΣ»

Μοίρασε το

Εορταγορά διοργανώνουν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο κτίριο του πολιτισμικού οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, οι γονείς και οι φίλοι της «Φλόγας», του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια. Η εκδήλωση θα διαρκέσει έως σήμερα Κυριακή 29 Νοεμβρίου.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν την εορταγορά και να στηρίξουν τον αγώνα των παιδιών για την υγεία τους ως τις 6μμ.

Τα έσοδα από την πώληση των προϊόντων που είναι ευγενική προσφορά επιχειρήσεων-χορηγών, θα διατεθούν για τη λειτουργία του Σπιτιού των παιδιών της «Φλόγας», όπου εδώ και χρόνια φιλοξενούνται παιδιά της περιφέρειας με τους γονείς τους για όσο διάστημα υποβάλλονται σε θεραπεία στα ογκολογικά τμήματα των παιδιατρικών νοσοκομείων της Αθήνας.

«Αγοράζοντας τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σας από την εορταγορά της «Φλόγας» σε πολύ χαμηλές τιμές, στηρίζετε συγχρόνως τον αγώνα των παιδιών για τη ζωή και την υγεία τους. Έτσι δυναμώνει η «Φλόγα» και συντροφεύει το παιδί σε μια τόσο δύσκολη περίοδο της ζωής του», αναφέρει ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της «Φλόγας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP

Download on the App Store

Μοίρασε το

του αρθρογράφου

ideas change society

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Αφήστε μια απάντηση

Σχόλια

Μπες στη συζήτηση

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου

Κάνε εγγραφή για να αφήσεις τα σχόλιά σου